24/04/2024

Χατζής vs Παπαδόπουλου στο No Limits 23

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης, βρέθηκε αντίπαλος για τον Βαγγέλη Χατζή για το No Limits 23 και δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο του Κακαρέλης club.  Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο πρωταθλητής Ελλάδος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος από το Κακαρέλης club, πρόσφατα στο KIMBO κέρδισε τον αξιόμαχο Παύλο Παίσιο, θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Βαγγέλη Χατζή στο No Limits 23 που θα διεξαχθεί 3/5.

Είμαστε βέβαιοι πως θα διεξαχθεί ένας υπέροχος αγώνας όπως συνέβη στο No Limits 22 απέναντι στον εκπληκτικό Τάσο Ηλιόπουλο (Βυζαντινός Σύλλογος). Οι Παπαδόπουλος- Χατζής θα αγωνιστούν με όρους πυγμαχίας σε 3 γύρους των δύο λεπτών προασπίζοντας την απόλυτη ισοτιμία και το ΕΥ αγωνίζεσθε πάνω στο ring σύμφωνα με τις αρχές που έχει καθιερώσει εδώ και οχτώ χρόνια η διοργάνωση.

Το κίνητρο του Παπαδόπουλου να αγωνιστεί απέναντι στον Βαγγέλη αφορά την κοινή αγάπη για την πυγμαχία, τη συμμετοχή στην μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας και αναντίρρητα την πρόκληση να έχει απέναντί του έναν πολύ δυνατό και απρόβλεπτο πυγμάχο ΟΠΩΣ είναι ο Βαγγέλης Χατζής ( petroutsos boxing club).

Δεν θα ανέβει να παίξει φυσικά για κανένα οικονομικό bonus που ειπώθηκε ως σχήμα λόγου ακριβώς για να τονιστεί η δύναμη, η έκρηξη και η πυγμαχική δεινότητα του πυγμάχου Βαγγέλη Χατζή ενός μαχητή σύμβολο για τον Ελληνικό αθλητισμό που καθόλου εύκολος αντίπαλος δεν είναι.»