26/04/2024

Φωτακόπουλος vs Σύρος 2 στο Best Fighter!!!

Το δεύτερο από τα 4 ζευγάρια των Superfight του Best Fighter of the year 2013,με 2 κορυφαίους αθλητές,προέρχεται από το χώρο της πυγμαχίας και είναι ο Γιώργος Φωτακόπουλος και ο Αλέξης Σύρος.Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν τον Ιούνιο του 2012 σε ένα επικό ματς πυγμαχίας στο THE BATTLE 3 .

Τότε ο Γιώργος Φωτακόπουλος αν και πρωτάρης στα μεγάλα σαλόνια,πήρε περισσότερα σημεία και αποθεώθηκε για την εντυπωσιακή του είσοδο στον επαγγελματικό χώρο. Έπειτα από ένα πέρασμά του στην Αμερική πραγματοποίησε ένα δυναμικό come back στην πατρίδα μας αγωνιζόμενος στο ΕΒΟ όπου ηττήθηκε στον τρίτο γύρο με εγκατάλειψη (κάταγμα στο σαγόνι) απέναντι στον σκληροτράχηλο Niko Khvinhasvili από την Γεωργία.Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας αθλητής έκανε τα πρώτα του βήματα στην πυγμαχία σαν ερασιτέχνης, στον Εθνικό το 2009. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στο Golden Corner δίπλα σε Νίκο Γιδάκο και Δημήτρη Ξερικό.

Τον Αλέξη Σύρο μαθητή του Κώστα Αθανασόπουλου τον γνωρίζουμε όλοι για τις πολλές συμμετοχές και νίκες του σε αγώνες Kick Boxing. Τελευταίες του εμφανίσεις δύο αγώνες σε διάστημα πέντε ημερών,.Ο Έλληνας μαχητής που μετά την ήττα του απείχε σχεδόν ένα χρόνο από την ενεργό δράση επέστρεψε με δυο νίκες κερδίζοντας εύκολα σε αγώνες πυγμαχίας, στο SCORPION τον Νίκο Αρβανίτη και τον Γιάννη Νταβέλα στο THE BATTLE V.

Oι δυο τους αναζητούν ρεβάνς για το ποιος τελικά είναι ο καλύτερος πυγμάχος στην κατηγορία τους και θα το το αποδείξουν τον Νοέμβριο στην Θεσσαλονίκη.
Σας θυμίζουμε ότι το πρώτο ζευγάρι των Superfight είναι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος με τον Στέλιο Παπαδόπουλο από το χώρο του Kick Boxing,το τρίτο και μοναδικό γυναικείο ζευγάρι από το χώρο της πυγμαχίας (θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα)και το τέταρτο από το χώρο του ΜΜΑ.