29/03/2024

Φτάνει το τέλος της καριέρας του Pacquiao;

Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η κουβέντα του προπονητή Freddie Roach και του Manny Pacquiao μετά την ήττα από τον αήττητο Jeff Horn τα ξημερώματα της Κυριακής. 


Ο Φιλιππινέζος έδωσε ένα δυνατό παιχνίδι αλλά δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση τον μαχητή που ανέβαινε στον ρινγκ πριν από λίγα χρόνια κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής του, που αποκαλύπτει πως θα έχει τετ α τετ για να ξεκαθαριστεί αν θα βάλει τέλος στην καριέρα του ή θα πάει για ένα rematch με τον Horn.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Ο Horn έπαιξε πολύ καλά. Ήταν αρκετά πιο αθλητικός απ’ ότι τον περίμενα. Αν και τα headlocks που επιχειρούσε δεν μου φαίνονταν νορμάλ.

Ο ρέφερι φαίνεται να τα αγνόησε. Ήταν κοντινό παιχνίδι, αλλά στον ένατο γύρο νομίζω έπρεπε να πάρουμε δύο πόντους. Ζήτησα από τον Manny να μου δώσει κι άλλους τέτοιους γύρους αλλά δεν τα κατάφερε.

Θα μιλήσω μαζί του να δούμε για την ρεβάνς. Φαίνεται πως κάνει πολλά πράγματα μαζί και το να είναι μαχητής δεν συμβαδίζει . Θα δω τι θέλει να κάνει στο μέλλον κι αν θέλει να σταματήσει».