26/04/2024

Φουλ για διακρίσεις οι αθλητές του Καπερώνη

Σε δύο εβδομάδες περίπου θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας της Γ’ κατηγορίας. Η διοργάνωση θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο του Μετσόβου στις 19 έως τις 22 Απριλίου. Οι Πατρινοί Πυγμάχοι είναι έτοιμοι για να φέρουν στην Πάτρα νέες διακρίσεις και σε αυτή την κατηγορία, συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν ξεκινήσει.

Η Παναχαϊκή θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα με 7 πυγμάχους οι οποίοι προετοιμάζονται υπό τις οδηγίες του Νίκου Πλέα, ενώ σημαντική παρουσία στην διοργάνωση θα έχει και η ΕΑΠ του Μάριου Καπερώνη με 6 αθλητές.

Συγκεκριμένα για την Παναχαϊκή θα αγωνιστούν οι: Δημήτρης Τζίβρας, Βλάσης Βασιλόπουλος, Νίκος Καδής, Ρωμανός Σταματελάτος, Αλέξης Καρακίτσος, Κώστας Κακογιάννης και Νίκος Καρύδας.

Όσο για την ΕΑΠ θα λάβουν μέρος οι: Νίκος Δήμας , Θανάσης Καραμάνος Στέφανος Κωστόπουλος,  Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, Αντώνης Αγγελόπουλος ,  Παναγιώτης Προδρομίδης.

Από την Πάτρα σημαντική παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας θα έχουν και τα σωματεία της Πυγμής και του Τόφαλος.

ΠΗΓΗ: PATRAS EVENTS. GR