24/04/2024

ΦΑΚΕΛΟΣ: Golovkin – Canelo χέρια ή βαριοπούλες; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Gennady Golovkin με το νοκ – άουτ νούμερο «22» στη σειρά προσπέρασε μόλις στον δεύτερο γύρο και τον Wade και τώρα περιμένει τον Canelo Alvarez.

Μπορεί ο Μεξικανός θεωρητικά να έχει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Amir Khan, αλλά τα πολλά αβαντάζ στη συγκεκριμένη μάχη ομολογούν πως εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο κοκκινομάλλης θα έχει ένα πολύ εύκολο βράδυ κόντρα στον Βρετανό!

Αμέσως μόλις δόθηκε η ευκαιρία στον «GGG» δήλωσε ξανά δημοσίως πως θέλει τον Canelo Alvarez ενώ και Saul μήνες πριν κερδίζοντας τον Miguel Cotto δήλωσε 100% θετικός για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αργότερα η ομοσπονδία της WBC έδωσε υπέρ αρκετές παρατάσεις για να κλειστεί ο αγώνας αυτός με φόντο τη ζώνη της όμως τελικά με συνοπτικές διαδικασίες ο Μεξικανός πήρε… άσυλο κρατώντας τη ζώνη χωρίς παιχνίδι.

Αργότερα οι δύο πλευρές αν και διαπραγματεύτηκαν δεν κατέληξαν κάπου με τις διαρροές από την «Golden Boy Promotions» και την «K2 Promotions» να λένε για ενδεχόμενο αναμέτρηση τον δύο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Έως ότου όμως πέσουν οι τελικές υπογραφές και γίνει η επίσημη ανακοίνωση λίγη φαντασία δεν βλάπτει. Δείτε λοιπόν το «promo video» που έχει φτιάξει φαν των δύο μποξέρ και ρίξτε… ποντάρισμα για τον νικητή έστω και φανταστικά: