19/04/2024

Υψηλού επιπέδου sparring για τον Βαγγέλη Μουρατίδη και τον Πολυνείκη Καλαμάρα

Συνεχίζεται δυναμικά το πρόγραμμα προπονήσεων του επαγγελματία πυγμάχου του Σ.Ε.Π. Βαγγέλη “C4” Μουρατίδη. Aναλυτικά το δελτίο:


Ο αθλητής από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία.

Μετά από μία περίοδο προσαρμογής και την επιστροφή του από την Ολλανδία, πλέον ο «C4» ανεβάζει ρυθμούς και για αυτό ο προπονητής του Γιάννης Μονοκάνδηλος έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα sparring με αθλητές επιπέδου αυξάνοντας την ένταση εντός ρινγκ αυτή τη φορά.

Σε αυτό το πλαίσιο την περασμένη εβδομάδα ο Βαγγέλης Μουρατίδης είχε δύο συναντήσεις στο ρινγκ με τον Πρωταθλητή Ελλάδος στην ερασιτεχνική πυγμαχία Πολυνείκη Καλαμάρα, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε περίοδο προετοιμασίας για τις επερχόμενες υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα.

Στο συγκεκριμένο sparring συμμετείχε επίσης και ο αθλητής του Vladimir Boxing Club Μιχάλης Μουρατίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία των 91 kg. Το παρόν έδωσε και ο Manager του πυγμάχου του Σ.Ε.Π. Κώστας Κλητσινίκος.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση σχετικά με τον επαγγελματία πυγμάχο Βαγγέλη Μουρατίδη επισκεφθείτε το Official Website – c4champion.com και ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες σε Facebook και Instagram (@c4champion).