25/04/2024

Υπό την αιγίδα του ΣΕΠ οι δυο αγώνες του Prive Boxing

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας για τους δυο αγώνες Νικολόπουλου-Παναγιωτόπουλου και Κοντογιώργη-Κοτιασβίλι που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Boxing Prive υπό την αιγίδα του: 


«Δύο αγώνες της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης PRIVE BOXING πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του ΣΕΠ, δηλαδή τα αποτελέσματά τους καταχωρούνται στα διεθνή rankings.

Η αναμέτρηση  Γρηγόρη Νικολόπουλου (VYZANTINOS) -Παναγιωτόπουλου Ηλία ( Kariotis), 4 x 3 , και η κορυφαία αναμέτρηση της βραδιάς, main event, Χάρη Κοντογιώργη (Petroutsos) – Ντειβιντ Κοτιασβίλι ( Pouroutzoglou ) 6 x 3.Νικητές με ομόφωνες αποφάσεις αναδείχθηκαν οι Νικολόπουλος και Κοντογιώργης.

Ο Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα απέναντι στο Νικολόπουλο που έδειξε τη σαφή υπεροχή του στον αγώνα. Αξιοθαύμαστος ήταν πραγματικά ο πολύ δυνατός εξάγυρος αγώνας μεταξύ Κοντογιώργη και Κοτιασβίλι, ο οποίος κράτησε αμείωτο μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Κοντογιώργης έπαιξε πολύ δυνατά απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο ο οποίος ήθελε σαφώς τη νίκη. Τελικά επικράτησε του Κοτιασβίλι, ο οποίος ξεκινά τώρα τη συνεργασία του με το ΣΕΠ και όλα δείχνουν ότι είναι ένας πολλά υποσχόμενος επαγγελματίας πυγμάχος.»