28/03/2024

Υπέγραψαν τη μεγάλη ρεβάνς για το Ward vs. Kovalev 2

Η επαγγελματική πυγμαχία κάνει μία από τις πιο παραγωγικές τις χρονιές όσον αφορά τα καλά και εμπορικά παιχνίδια μια και ένα ακόμη σπουδαίο ματς προστέθηκε στη σχετική λίστα των επονομαζόμενων «mega fights». 


Όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος ο Andre Ward συμφώνησε να δώσει στον Sergey Kovalev την πολυαναμενόμενη μεταξύ τους ρεβάνς.

Ο αγώνας θα γίνει στις 17 Ιουνίου και ο Andre Ward θα ρίξει στο τραπέζι όλους τους τίτλους που κατέχει για να τους διεκδικήσει ο Ρώσος πρώην πια παγκόσμιος πρωταθλητής.

Οι δύο κορυφαίοι πυγμάχοι είχαν διασταυρώσει τις γροθιές τους τον περασμένο Νοέμβριο με τον Ward να παίρνει τότε μία από τις πλέον αμφισβητούμενες νίκες. Λίγο αργότερα κι ενώ όλοι επέμεναν για ρεβάνς ο Ward δήλωνε πως δεν τον ενδιέφερε να παίξει ξανά με τον «Krusher» παρ΄όλα αυτά τα πράγματα αλλάξαν και αμφότεροι θα μπουν ξανά στη μάχη τον Ιούνιο.

Όσον αφορά τον Sergey Kovalev στις πρώτες δηλώσεις έπειτα από την συμφωνία για τη ρεβάνς έδειξε να εξαιρετικά ευτυχισμένος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ο μόνος αγώνας που ήθελα να γίνει και χαίρομαι που συμφωνήσαμε. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να γίνει αυτός ο αγώνας και δεσμεύομαι στους φαν ότι θα δουν τον αληθινό Krusher.»

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΑΧΗΣ:

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Ο Tyson διαλύει στόχους, προπονητή και φυσικούς νόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Σειρηνάκης: Γιατί ανέλαβα πρόεδρος στην πυγμαχία

Ούτε το μπαλάκι του τένις δεν χτυπάει τον Joshua (BINTEO)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK