19/04/2024

«Τρύπωσε» στα αποδυτήρια και αποκαλύπτει…

Ο μπαμπάς Mayweather είναι τόσο… σατανικός όσο και ο γιος του Floyd Jr. Αυτή τη φορά ο επίσης εκκεντρικός επικεφαλής προπονητής της «MONEY TEAM» σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι έχει βάλει… κατασκόπους στο camp του Saul Canelo Alvarez και έχει να κάνει σούπερ αποκαλύψεις.

Ξεκίνησε, λοιπόν, την εξιστόρησή του αναφέροντας: «Θεωρούσε τον κοκκινομάλλη ένα ταπεινό, υπάκουο και χαμηλών τόνων παιδί. Δυστυχώς όμως έπεσα έξω… Έμαθα από τους ανθρώπους μου ότι ο Canelo είναι αυτός που κανονίζει τα πάντα για την προπόνησή του και όχι οι υπεύθυνοι αυτού του κομματιού. Δεν ακούει κανέναν»

Εν συνεχεία στάθηκε στο κομμάτι με τα κιλά του Canelo: «Κι επειδή δεν ακούει κανέναν έχει τεράστιο πρόβλημα με τα κιλά του ακόμη. Τρεις εβδομάδες πριν τον αγώνα μας κι αυτός απέχει αρκετά από τις συμφωνίες του συμβολαίου. Τρώει όλο το φαγητό του και επιμένει να προπονείται… βαρύς. Τι να κάνουμε…»

Εν κατακλείδι ο Mayweather Sr. τόνισε πως ο Saul μπορεί να είναι και τεμπέλης: «Φαντάζομαι πως αυτό το παιδί σκέφτεται να χάσει πολλά υγρά πριν το παιχνίδι και πάνω στο ρινγκ να ανέβει… τέρας. Ό,τι και να κάνει εμείς είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Βέβαια, μπορεί απλά να είναι τεμπέλης και να μην θέλει να δουλεύει τη δίαιτα και τις αεροβικές ασκήσεις»