24/04/2024

Τρελό ξύλο στον τελικό του Versus με Παπαδημητρίου και Κατεμή

Ένας άξιος τελικός με τρεις γύρους κόλαση από τους δύο μαχητές στο Versus του Ωρωπού που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες, με τον Κώστα Παπαδημητρίου που ήταν τo φαβορί να κατακτά το τουρνουά απέναντι στον αξιόμαχο Δημήτρη Κατεμή.


Το παιχνίδι ήταν τριών γύρων και θύμιζε πραγματικό brawling με τον Παπαδημητρίου να έχει την πρωτοβουλία και τον Κατεμή να χτυπάει στην κόντρα. Δύο μετρήματα στον δεύτερο και τρίτο γύρο, ήταν αρκετά για να δώσουν την νίκη στον πρώτο που εδώ και δύο χρόνια διατηρεί ανοδική πορεία. Αξίζει να αναφέρουμε πως  ο «Joker» ήλθε ισοπαλία στην Καβάλα με τον Μιρζάεβ στο Dragon of The Ring  του Ιουνίου.

Από την άλλη ο νεαρός Κατεμής απέδειξε πως μπορεί να κοντράρει όλα τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας και το μόνο που του λείπει πλέον είναι η εμπειρία και η διαχείριση των δυνάμεων του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ενδεικτικός ο τρόπος που μπήκαν οι δύο μαχητές από τον πρώτο γύρο στο ματς, όμως ο Παπαδημητρίου χάρη στην εμπειρία του επικράτησε σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Versus.