16/04/2024

Τρελαμένος Pacquiao τα… χώνει σε Mayweather και επιβεβαιώνει τη μάχη!

Ο Floyd Mayweather έχει μπει ξεκάθαρα στο στόχαστρο του Manny Pacquiao οποίος πλέον… εκβιάζει τη μάχη τους με δημόσιες κατηγορίες και ειρωνείες, όπως για παράδειγμα η χθεσινοβραδινή.

Ερωτηθείς ο Φιλιππινέζος για τη ρεβάνς Maidana – Mayweather είπε πως ο Αργεντινός κέρδισε ξεκάθαρα τον αγώνα πράγμα που φαίνεται και στα πρόσωπα των δυο πυγμάχων. Λέει ο Pacquiao πως ο Floyd ήταν πρησμένος στα μάτια και στα χείλη του ενώ ο Maidana είχε ένα πεντακάθαρο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο Pacquiao επιτέθηκε εκ νέου στον Mayweather, χαρακτηρίζοντάς τον εμμέσως πλην σαφώς… κότα μαι και τόσα χρόνια τον αποφεύγει χρησιμοποιώντας φτηνά κόλπα που όμως πια δεν χωράνε ανάμεσα στα μυαλά των φανς, αφού όποιος πληρώνει θέλει να βλέπει θέαμα.

Εν κατακλείδι ο PacMan από κοινού με τον promoter Arum αποκάλυψαν ότι το παιχνίδι με τον Mayweather θα γίνει είτε ο Floyd θέλει είτε όχι καθώς η Shotime με την HBO έχουν δώσει τα χέρια και ετοιμάζουν από κοινού τέτοια παραγωγή που ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει δει πυγμαχικός αγώνας.