25/04/2024

Τρελά λεφτά στο Mayweather vs Pacquiao!

Την πιο πλούσια πυγμαχική μάχη της ιστορίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι Floyd Mayweather και Manny Pacquiao στις 2 Μαΐου στο Las Vegas μετά από διαπραγματεύσεις μηνών (σ.σ. για να μην πω ετών…) και φυσικά τα οικονομικά μεγέθη που συζητήθηκαν είναι τεράστια και αναμένεται να ξεπεράσουν οτιδήποτε έχουμε δει στο παρελθόν. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωση της μάχης το πολυτελέστατο ξενοδοχείο του MGM Grand Arena που θα γίνει η μάχη ξεπούλησε όλα του τα δωμάτια!

Έρχεται η μεγάλη μάχη! Ψηφίστε ποιος κερδίζει στο #superfight Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao

Μέχρι στιγμής οι υπολογισμοί που έχουν γίνει λένε ότι:

Η τιμή του PPV θα είναι 90 δολάρια για το απλό και 100 δολάρια για το HD (συνήθως είναι 65 και 75 αντίστοιχα)

Οι πωλήσεις των PPV αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3 εκατομμύρια (το προηγούμενο ρεκόρ είναι 2.5 εκ στη μάχη Mayweather vs De La Hoya)

Τα συνολικά έσοδα υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τα 300 εκ. δολάρια (το προηγούμενο ρεκόρ είναι 200 εκ δολάρια στη μάχη Mayweather vs Canelo)

Τα έσοδα από τα εισιτήρια αναμένεται να ξεπεράσουν τα 40 εκ. δολάρια με τις τιμές να κυμαίνονται από τα 1000 δολ. μέχρι τα 4000 δολ. (Στον αγώνα Mayweather vs Canelo πάλι στο MGM έγινε Sold Out με τιμές 350-2000 αντίστοιχα)

Mayweather και Pacquiao αναμένεται να πάρουν 120 εκ. δολάρια και 80 εκ. δολάρια αντίστοιχα ενώ αν πάει ιδιαίτερα καλά το PPV μπορεί τα νούμερα να ανέβουν στο 150-100 εκ δολάρια αντίστοιχα. Στον αγώνα με τον Canelo ο Floyd συνολικά έβαλε στην τσέπη 75 εκ. δολάρια ενώ ο Manny έχει ως ρεκόρ τα 30 εκ. δολάρια από τον τρίτο αγώνα του με τον Marquez το 2011.