20/04/2024

Τρεις ηθοποιοί με τρελό background στις πολεμικές τέχνες που δεν πρέπει να μπλέξεις

Συχνά πυκνά βλέπουμε μέσα στα γυμναστήρια γνωστούς ηθοποιούς  του Χόλιγουντ να βαράνε έναν σάκο.


Αυτό απέχει αρκετά από ένα πλήρως καταρτισμένο μαχητή , ωστόσο θα πρέπει να παραδεχτούμε πως υπάρχουν τρεις αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις, που θα μπορούσαμε να δούμε άνετα μέσα στο ρινγκ.

Jason Statham

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς δράσης της τελευταίας δεκαετίας είναι ο Jason Statham. Στους περισσότερους ρόλους του μάλιστα βάζει το μαχητικό στοιχείο.

Ο Statham έχει προπονηθεί σε πολλά διαφορετικά είδη πολεμικών τεχνών. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο πειστικός όταν μάχεται και έχει μέσα του το πνεύμα του πολεμιστή. ΜΜΑ, Κickboxing, Καράτε και Wing Chun είναι μερικά από τα αγαπημένα του στυλ.

Keanu Reeves

O Keanu Reeves είναι μία σημαντική προσωπικότητα στον κινηματογράφο. Κατά καιρούς έχει κερδίσει το κοινό με τις τοποθετήσεις του αλλά και με τις ταινίες του. Έγινε γνωστός από το Matrix και έφτασε μέχρι τον χαρακτήρα του John Wick που ανέδειξε αυτό που φανταζόμασταν…πως είναι άσος στις πολεμικές τέχνες.

Krav Maga, πυγμαχία, Καράτε και Τζούντο ανήκουν στο παλμαρέ του και περιμένουμε πως και πως το επικό τρίτο μέρος της ταινίας που έρχεται τον Μάιο.

Tom Hardy

 

Η ταινία Warrior είναι ενδεικτική για τον Tom Hardy. Ο 39χρονος πρόσφατα αναβαθμίστηκε στο Jiu Jitsu και είναι μεγάλος οπαδός του UFC. Έχει ασχοληθεί με πολλά στυλ ενώ ομολόγησε πως εμπνεύστηκε από τον Conor McGregor για να παίξει τον ρόλο του Venom.

Πυγμαχία, MMA και Jiu Jitsu κάνει πέντε φορές την εβδομάδα κατά την διάρκεια προετοιμασίας μάχιμων ρόλων.