20/04/2024

Τραυματίας ο Μουρατίδης, ο Παπαδόπουλος απέναντι στον Ματσάγκο

Λόγω ιατρικού προβλήματος που προέκυψε την τελευταία στιγμή ο Βαγγέλης Μουρατίδης δεν είναι δυνατό να αναμετρηθεί στο FIGHT GALA SHOW απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο, σε ένα Exhibition Fight που ανέμενε με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της Θεσσαλονίκης.


Στη θέση του “C4” θα βρεθεί ένα άλλο μεγάλο όνομα της πυγμαχίας στην Ελλάδα, ο Παναγιώτης

Ματσάγκος διατηρώντας έτσι παρά την κακοτυχία και την απρόοπτη αλλαγή σε πολύ ψηλά επίπεδα

τα στάνταρ της διοργάνωσης του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενώ στο πρόγραμμα της βραδιάς υπάρχουν και πολλοί άλλοι αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον στα στιλ της Πυγμαχίας και του Kick Boxing.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι φίλοι και fans του Βαγγέλη Μουρατίδη που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια κατά τη διάρκεια της προπώλησης από την ομάδα του μπορούν με το ίδιο εισιτήριο να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο event αυτού του Σαββάτου 25 Μαΐου, αλλά να εισέλθουν και στο επόμενο FIGHT GALA SHOW στο οποίο θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Μουρατίδης! Θα υπάρξει και εκτενέστερη ενημέρωση αυτών των φιλάθλων τις επόμενες ημέρες.

Τις τελευταίες ημέρες ο πυγμάχος του ΣΕΠ αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, η κατάστασή του όμως επιδεινώθηκε ραγδαία την Παρασκευή με αποτέλεσμα ο κορυφαίος ιατρός που παρακολουθεί τον αθλητή κ. Κοντόπουλος Νάσσος να είναι κατηγορηματικός όσον αφορά τη μη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Δηλώσεις Κώστας Κλητσινίκος – Manager: «Εκ μέρους του αθλητή και της ομάδας του θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από αυτή μας την απόφαση και την αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Δυστυχώς όσο εντυπωσιακό είναι το άθλημα της πυγμαχίας, άλλο τόσο απρόβλεπτο είναι. Σε κάθε περίπτωση η υγεία των αθλητών είναι αδιαπραγμάτευτη!

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο για τον επαγγελματισμό του και εσάς για την κατανόηση και την υποστήριξή σας, η οποία ήταν πρωτοφανής! Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι!»