26/04/2024

Breaking News: Τράκαρε πασίγνωστος μποξέρ!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν αναμενόταν να είναι αυτό μεταξύ του αήττητο μποξέρ Keith Thruman κόντρα στον δυναμικό Shawn Porter. Δυστυχώς όμως αγώνας δεν θα γίνει τουλάχιστον στις 12 Μαρτίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Το παιχνίδι πήρε επ’ αόριστον αναβολή αφού πριν από λίγες ώρες ο Thruman είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του!

ANDERSON SILVA ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του ο Thruman είναι καλά στην υγεία του αλλά είχε κάποια τραύματα τα οποία στάθηκαν αρκετά ώστε οι γιατροί να τον συμβουλέψουν να μην παίξει το παιχνίδι με τον Porter έως να γίνει τελείως καλά και να φύγουν τα αιματώματα. Το team του Keith δήλωσε συγκλονισμένο από το γεγονός όμως ανακουφισμένο αφού ο εξαιρετικός μποξέρ γλίτωσε τα χειρότερα.

February 25, 2012 - St Louis, MO: Keith Thurman and Chris Hernandez trade punches during their bout at the Scottrade Center in St Louis, Missouri on February 25, 2012 .

Να σημειωθεί πως τον κύριο τραυματισμό που προβλημάτισε τους γιατρούς ο Thruman τον… κληρονόμησε από τον σάκο ασφαλείας ο οποίος έκανε ζημιά στον αυχένα του πυγμάχου.

ΓΙΓΑΝΤΑΣ «COWBOY» ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ

Όσον αφορά το παιχνίδι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα με τους πάντες εμπλεκόμενους να βάζουν ορθώς ως προτεραιότητα να γίνει τελείως καλά ο τραυματίας Thruman. Πάντως, οι γιατροί ενημέρωσαν τον πυγμάχο ότι σε 2-3 εβδομάδες θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.