26/04/2024

Το 1st International boxing camp του Petroutsos Boxing Club είναι γεγονός!

Μια πρωτοποριακή κίνηση απ’ τον σύλλογο του Στέλιου Πετρούτσου. Στις 25 Ιανουαρίου 30 αθλητές του συλλόγου μαζί με τον προπονητή Στέλιο Πέτρουτσο θα ταξιδέψουν για την Ιταλία και συγκεκριμένα για την πόλη της Ρώμης, εκεί οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να κάνουν sparing με έναν απ’ τους καλύτερους σύλλογος της χώρας το Pro Fighting Roma.


Το ταξίδι θα διαρκέσει 3 μέρες. Εκτός απ της αθλητικές δραστηριότητες το camp τις πρωινές ώρες θα έχει και ψυχαγωγική μορφή και θα επισκεφθεί το Βατικανό και το Κολοσσιαίο!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο διοργανώνει για πρώτη φορά κάποιος σύλλογος και με τόση μεγάλη απήχηση.Ο προπονητής του συλλόγου μετά από την επαφή που είχαμε μας είπε..

«Είναι σημαντικό να βγαίνουν εκτός συνόρων οι αθλητές και νομίζω πως τέτοιου είδους sparing είναι καλύτερα και από έναν αγώνα. Πάντως η απήχηση είναι μεγάλη και δεν σας κρύβω πώς στόχος μας είναι ένα πολύ μεγαλύτερο ταξίδι, αλλά καλύτερα θα είναι να πούμε περισσότερα όταν έρθει εκείνη η ώρα,είναι κάτι που θέλει πολύ δουλειά και δεν θέλω να μιλάω με λόγια αλλά με πράξεις».