27/04/2024

Το πρώτο επίσημο συμβόλαιο Cutman στην Ελλάδα μεταξύ Μουρατίδη και Σιούλη

Μία ιστορική συμφωνία ολοκληρώθηκε σήμερα για το χώρο της πυγμαχίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπογράφεται επίσημο συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ ενός αθλητή και ενός Cutman. Ο επαγγελματίας πυγμάχος του Σ.Ε.Π. Βαγγέλης “C4” Μουρατίδης υπέγραψε επίσημο συμβόλαιο συνεργασίας με τον κορυφαίο Έλληνα Cutman, κ. Μιχάλη Σιούλη, ο οποίος εντάσσεται πλέον στην ομάδα του πυγμάχου από τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μιχάλης Σιούλης αποτελεί έναν από τους πιο καταρτισμένους, αν όχι τον πιο καταρτισμένο Cutman στη χώρα μας και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί στενά με κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως είναι ο τεράστιος Iron Mike Ζαμπίδης καθώς και ο χαρισματικός “Mighty Mike” Μιχάλης Αρναούτης.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη στο team του Βαγγέλη Μουρατίδη, ο οποίος θυμίζουμε επέστρεψε πριν μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα, από την Ολλανδία όπου βρισκόταν, με στόχο να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τη χώρα μας.

Σύντομα αναμένονται και νέες σημαντικές ανακοινώσεις από την πλευρά του αθλητή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος με την έλευσή του έχει ταράξει τα νερά στην κατηγορία του και δείχνει πως έχει φέρει μαζί με τις αποσκευές του τον τρόπο και τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργεί ο συγκεκριμένος χώρος στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού.

Δηλώσεις Μιχάλης Σιούλης – Cutman:

«Με μεγάλη χαρά υπέγραψα σήμερα το πρώτο επίσημο συμφωνητικό–συμβόλαιο στην Ελλάδα, μεταξύ Cutman και αθλητή. Ευχαριστώ τον κ. Κωνσταντίνο Κλητσινίκο και την ΡroViral Management για την τιμητική και σοβαρή αυτή πρόταση, που αναγνωρίζει το επάγγελμα του Cutman στην χώρα μας, όπως και το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στα team των επαγγελματικών ομάδων στα μαχητικά αθλήματα και συγκεκριμένα στην πυγμαχία που ανήκει ο αθλητής κ. Βαγγέλης Μουρατίδης.

Η σοβαρότητα, η γνώση και ο σεβασμός είναι πολύ σημαντικές αξίες σε μια συνεργασία. O κ. Κλητσινίκος έχοντας αυτά τα στοιχεία και κινούμενος σε πρότυπα εξωτερικού δεν μου άφησε περιθώρια δεύτερης σκέψης. Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο Cutman–αθλητή είναι γεγονός και αποτελεί ιστορική στιγμή για μένα και την ομάδα μας.»

Δηλώσεις Βαγγέλης “C4” Μουρατίδης:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκεται στη γωνία μου ένας άνθρωπος σαν τον κ. Μιχάλη Σιούλη. Πέρα από το τεράστιο κύρος που έχει στο χώρο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και τις γνώσεις του, που δεν αμφισβητεί κανείς, νομίζω πως το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί να μου παρέχει ασφάλεια στη γωνία μου.

Η δουλειά του Cutman είναι πολύ σημαντική για κάθε επαγγελματία, μπορεί να καθορίσει ακόμα και έναν αγώνα και ξέρω ότι με τον κ. Σιούλη στη γωνία μου δεν θα κριθεί σε λεπτομέρειες όπως είναι ένα σκίσιμο ή κάποιος μικροτραυματισμός.»

Δηλώσεις Κώστας Κλητσινίκος – Manager:

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το project του Βαγγέλη Μουρατίδη αποφασίσαμε να κινηθούμε εντελώς επαγγελματικά ακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα στις χώρες του εξωτερικού.

Η υπογραφή αυτού του συμβολαίου έρχεται να επικυρώσει τα παραπάνω και να αποδείξει ότι η εξέλιξη και η ανάπτυξη δεν είναι θέμα χώρας ή υποδομών μόνο, είναι και θέμα ανθρώπων.

Με θέληση, προσπάθεια και συνεργασία ο κάθε στόχος έρχεται ένα βήμα πιο κοντά και αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την πορεία μας. Καλωσορίζω με τη σειρά μου τον Μιχάλη Σιούλη στο Team του Βαγγέλη Μουρατίδη.»

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση σχετικά με τον επαγγελματία πυγμάχο Βαγγέλη Μουρατίδη ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες σε Facebook και Instagram (@c4champion).