29/03/2024

Το παράπονο ενός πρωταθλητή…

Παρά το γεγονός πως είναι διάσημος και πρωταθλητής ο Saul «Canelo» Alvarez παραμένει ένας μποξέρ μόλις 25 ετών (σ.σ. γεννημένος το 1990) με σχεδόν πενήντα αγώνες στην πλάτη του (σ.σ. επαγγελματίας από τα 15 του έχει ρεκόρ 48-46-1-1, 32 KO’s) και μερικές φορές από τον τρόπο με τον οποίο μιλάει καταλαβαίνεις πως είναι τόσο πολύ φιλόδοξος που ακόμη και στον ίδιο αυτά που έχει κάνει δεν φτάνουν.

Δικαίως θα έλεγε κανείς πως ο «Canelo» στα 25 του τι άλλο εκτός από πεινασμένος…λύκος θα μπορούσε να είναι και να κυνηγάει μεγάλα παιχνίδια και το κάνει όμως η αλήθεια και κακά τα ψέματα ότι Μεξικανός αμφισβητείται σχεδόν απ’τους πάντες, εκτός βέβαια από τους φανατικούς θαυμαστές του που δεν είναι και λίγοι…

Με χθεσινές του δηλώσεις ο κοκκινομάλλης παγκόσμιος πρωταθλητής εξέφρασε για μία ακόμη φορά το παράπονό του πως ο κόσμος τον κριτικάρει ενώ αυτός έχει ήδη παίξει με τους καλύτερους και συνεχίζει να θέλει με τους καλύτερους. Ο «Canelo» σαν χαρακτήρας έχει δείξει πως θέλει να παίζει με όλους, θυμόμαστε άλλωστε τι δήλωσε μετά το τέλος της μάχης του με τον Miguel Cotto: «Φέρτε μου τον Golovkin εδώ και τώρα…» με τον promoter του πάντως Oscar De La Hoya να βγαίνει λίγο αργότερα και να τα μαζεύει.

Αργότερα, ο Μεξικανός έγινε θέμα και για τα κιλά που θέλει να παίζει με τους φανς να τον… κοροϊδεύουν πως έχει φτιάξει μία δική του κατηγορία, αποφεύγοντας έτσι τους δύσκολους αντιπάλους του. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Saul είπε χθες: «Πάντα εγώ είμαι αυτός που κάνει πίσω απλά και μόνο για να ικανοποιώ τους φανς που θέλουν μεγάλα παιχνίδια. Δικαιούμαι να παίξω κι εγώ κάποια στιγμή και να νιώθω άνετα με τα κιλά μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι 155lbs. εγώ άμα θέλω μπορώ να φτάσω και στις 180 και τις 190lbs. δεν με νοιάζει…» 

Όντως, κάνοντας μία βόλτα στα παιχνίδια του Μεξικανού, ειδικά σε αυτά που έπαιξε μετά το ντεμπούτο στις ΗΠΑ δεν μπορείς να πεις ότι παίζει και με… κατωτάτου επιπέδου μαχητές. Το fightsports.gr σας παρουσιάζει τη λίστα του Alvarez παρακάτω και σας αφήνουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα όλος ο κόσμος θέλει να παίξει ο κοκκινομάλλης με τον Golovkin με τον πρώτο να μην έχει αρνηθεί ποτέ τον αγώνα και να λέει πως αυτός ο αγώνας πρέπει να γίνει γιατί πρέπει! Ο «Canelo» πίσω δεν έχει κάνει ποτέ… Μήπως όμως, όπως λέει και όλοι η πιάτσα δημοσιογράφων, πυγμάχων και μάνατζερ ο Μεξικανός είναι «εγκλωβισμένος» και δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει κυρίως για οικονομικούς λόγους;..

Η ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ CANELO ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

canelofights