26/04/2024

Το βίντεο που ο Fat Joe περιγράφει πως τον έσωσε ο Mike Tyson από δέκα μπράβους!

Το στόρι με τους δέκα μπράβους με τους οποίους τσακώθηκε ο Mikey Tyson για χάρη του φίλου του Fat Joe σας έχουμε αναφέρει παλαιότερα με την κατάληξη να είναι γνωστή καθώς παρακαλούσαν στο τέλος τον πυγμάχο να μην τους χτυπήσει! Σήμερα θα δείτε το απολαυστικό βίντεο που ο ράπερ Fat Joe περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το αστείο σκηνικό. 


«Ήμασταν σ’ένα κλαμπ και κάποιος από τους δέκα μπράβους του μαγαζιού είπε κάτι για τη μαμά του Big Pun (ράπερ). Βγήκαμε έξω από το μαγαζί. Από δύο έγιναν ξαφνικά οκτώ και ήταν απλά συγκεντρωμένοι στο στόχο τους να δείρουν δηλαδή τον Fat Joe και τον Big Pun. Γυρίζω και λέω στον Pun πως θα μας σπάσουν. Οι τύποι ήταν τεράστιοι, ήταν οκτώ έτοιμοι για μάχη και άλλοι δύο που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ο Pun ήθελε να πλακωθούμε και ό,τι γίνει…»

Και κάπου εδώ ξεκινάει η ιστορία με τα καλά της: «Και ξαφνικά από του πουθενά ακούω μια φωνή να λέει: Joe, Run πάμε να τους γ@@@@ σας καλύπτω. Γυρίζω και βλέπω τον Mike Tyson φρέσκο και μόλις αποφυλακισμένο μ’ένα καφέ στο χέρι. Έβγαλε τα παπούτσια του και εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως τον έστειλε ο Θεός. Το ίδιο ένιωθαν όλοι γύρω μου…»

Η κατάληξη: «Για να μην ανοίγω πολύ την κουβέντα σε λίγο ο Mike κυνηγούσε τους μπράβους γύρω από τα αμάξια κι εκείνοι φώναζαν σε εμένα και τον Pun να τον σταματήσουμε.»