23/04/2024

Το βίντεο από τον ξυλοδαρμό πολίτη από τον Broner

Δεν έχει και την καλύτερη δυνατή εικόνα, αλλά υπάρχει! Το TMZ έδωσε στο φως της δημοσιότητας βίντεο με πρωταγωνιστή τον Adrien Broner. Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση ξυλοδαρμού πολίτη από τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας.

Ήταν τον περασμένο Γενάρη όταν ο Broner έπαιζε μπόουλινγκ με το θύμα του χάνοντας πάρα πολλά χρήματα σε στοιχήματα. Έξω από το μαγαζί στο βίντεο ακούγεται μία φωνή σαν του μποξέρ να απαιτεί τα χρήματα του.

Ελάχιστα αργότερα ο «Problem» κατηγορείται πως έβγαλε… νοκ – άουτ το θύμα του και τον λήστεψε κιόλας, αφαιρώντας απ’αυτόν όλα τα χρήματα που είχε πάνω του.

Στο βίντεο πάντως ακούγεται καθαρά η προσπάθεια των υπολοίπων να σταματήσουν τον Broner φωνάζοντάς του να ηρεμήσει και να σταματήσει τις πράξεις του.

Όσον αφορά το μέλλον αυτής της ιστορίας ο Broner… φλερτάρει με τη φυλακή αν και ελεύθερος αυτή τη στιγμή. Οι κατηγορίες ξυλοδαρμού και ληστείας συνεχίζουν να υφίστανται και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει το προσεχές διάστημα.

Ο Broner να θυμίσουμε πως είχε δεσμευτεί ότι αμέσως μετά τον αγώνα του με τον Theophane θα παραδοθεί στις Αρχές. Πράγματι ο Αμερικανός κράτησε το λόγο του. Έκατσε μέσα μέχρι τις 22 Απριλίου και πλέον περιμένει τις αποφάσεις.

Έπεσαν οι υπογραφές για τη ματσάρα (VIDEO)

Οι πιο αστείες και τρελές στιγμές των ΜΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέος Overeem και ο εγωισμός του «γίγαντα»

Ο πλουσιότερος Ασιάτης θέλει το UFC και μπορεί να το αγοράσει