26/04/2024

«Τον θέλω εδώ και τώρα!»

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις αμέσως μετά τη νίκη του επί του Austin Trout ο Saoul Canelo Alvarez. Ο Μεξικανός fighter δεν στάθηκε καθόλου στον αγώνα του με τον Αμερικάνο, αλλά τόνισε για πολλοστή φορά ποιος θέλει να είναι ο επόμενος αντίπαλός του…

Συγκεκριμένα, ο Canelo ζήτησε άμεσα να του φέρουν συμβόλαιο μέσω του οποίου θα υπογράψει την αναμέτρησή του με τον Floyd Mayweather: «Ό,τι είχα να αποδείξει το απέδειξε… Δεν κλείνω κανέναν άλλο αγώνα έως ότου να συμφωνηθεί το παιχνίδι με τον Mayweather. Τους έχω κερδίσει όλους και μόνο αυτός απέμεινε… Είμαι πανέτοιμος ανά πάσα στιγμή να τον αντιμετωπίσω»… 

Τοποθετήθηκε και ο De La Hoya

O πρώην πυγμάχος και νυν επιτυχημένος promoter, Oscar De La Hoya δεν παρέλειψε να αναφερθεί και ο ίδιος στην επιθυμία του αθλητή του για αγώνα με τον Mayweather, υπογραμμίζοντας:

«Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει αυτός ο αγώνας… Το ζητάει ο κόσμος πρώτα απ’όλα και επίσης πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα για να τελειώνουμε! Ο Canelo αξίζει αυτή την ευκαιρία και ο Floyd οφείλει να του την δώσει. Είμαστε εν αναμονή της αντιπρότασης. Πάντως, αν ο προγραμματισμός μας… πέσει έξω, τότε θα καλέσουμε τον Cotto για αγώνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο».

Απίθανο θεωρούν τον αγώνα τα ΜΜΕ

Στην αντίπερα όχθη τα ΜΜΕ, κυρίως στις ΗΠΑ, θεωρούν ότι ένας αγώνας μεταξύ του Mayweather και του Canelo είναι τόσο απίθανος να γίνει όπως αυτός του πρώτου με τον Pacquiao.

Οι δημοσιογράφοι, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού επιμένουν πως πρώτα απ’όλα θα παίξουν ρόλο οι αμοιβές, ενώ πιστεύουν ότι ο Floyd έχει… κλειδώσει ήδη τους αγώνες του, όποτε δύσκολα θα βρει χρόνο προετοιμασίας για έναν αγώνα… ιστορίας με τον Alvarez.