17/04/2024

Τον Δεκέμβριο ο Αρναούτης στην Ελλάδα

Στο THE BATTLE 8 , τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Αρναούτης.
Ο πρώτος επαγγελματικός αγώνας του Αρναούτη , 12 χρόνια μετά πίσω στα πάτρεια εδάφη είχε προγραμματιστεί για το THE BATTLE 7 του Οκτωβρίου, αλλά οι managers του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή αντιπρότειναν στον promoter του THE BATTLE να γίνει ο αγώνες δυο μήνες μετά, καθώς ο «mighty» έχει μια πολύ καλή πρόταση για αγώνα τον Οκτώβριο στη ΝΥ, που θα βοηθήσει την καριέρα του !
Η πρόταση έγινε δεκτή από το Στέφανο Κωνσταντινιδη και ο Αρναούτης ήρθε στην Ελλάδα , σ’ένα ταξίδι αστραπή, για να γίνει η επίσημη φωτογράφιση και το trailer του Δεκεμβρίου!
Τα γυρίσματα του trailer έγιναν στον τόπο γέννησης του Αρναούτη ( Ζεφύρι) από 6μελη ομάδα κινηματογραφιστών και επίσημη φωτογράφιση στο studio του Αποστόλη Κουκούσα!
Ο Μιχάλης Αρναούτης υπέγραψε συμβόλαιο με το THE BATTLE για το Δεκέμβριο !
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το νέο χορηγό του, την ADIDAS BOXING HELLAS μέσω του κ. Γιώργου Θεοδωρίδη και θα επιστρέψει στις ΗΠΑ για την προετοιμασία του για τον αγώνα του Οκτωβρίου.