29/03/2024

«Τιτανομαχία» στα βαρέα της πυγμαχίας!

Ο πιο φορμαρισμένος πυγμάχος στα βαριά κιλά της επαγγελματικής πυγμαχίας και αήττητος ετοιμάζεται για το παιχνίδι της 26ης Σεπτεμβρίου κόντρα στον Γάλλο Duhaupas! Το κοινό του μποξ δεν ενθουσιάστηκε με την επιλογή του «καταστροφέα» Wilder και ο πυγμάχος σε συνεργασία με τους ανθρώπους που των εκπροσωπούν, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ήδη τον επόμενο αγώνα του μ’ένα μεγάλο όνομα της κατηγορίας.

Ναι, το όνομα του Povetkin (30-29-1, 21 KOs) για τον Wilder (34-34-0, 33KOs) έχει ακουστεί και παλαιότερα, αλλά με σημερινά δημοσιεύματα φέρεται να έχουμε κιόλας την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και δεν αργεί! Στις 4 Νοεμβρίου λοιπόν σύμφωνα με τους ρεπόρτερ του εξωτερικού οι δύο πυγμάχοι θα συναντηθούν για ένα εξαιρετικά δυναμικό ξεκαθάρισμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφορεί έντονα η φημολογία το παιχνίδι να μην γίνει στην Αμερική, αλλά στη Ρωσία. Το συγκεκριμένο το διεκδικούν σοβαρά οι Ρώσοι για να φτιάξουν κάτι ανάλογο με το Povetkin Vs Klitschko. Πάντως, δεν αποκλείεται να δούμε δύοπ παιχνίδια μεταξύ τους. Ένα στη χώρα του Povetkin και ένα στις ΗΠΑ.

WILDER HIGHLIGHTS

POVETKIN HIGHLIGHTS

https://www.youtube.com/watch?v=olYxX3Bi6ZI