20/04/2024

Τιγκράν Ουζλιάν: «Αδικηθήκαμε στο EBO 6»

Ο προπονητής του Champ House – Tigran Boxing School, Τιγκράν Ουζλιάν, επικοινώνησε με το fightsports.gr για να διαμαρτυρηθεί για το αποτέλεσμα του αγώνα του αθλητή του Tzenio Pirigents στο EBO 6. Διαβάστε την δήλωση όπως την έκανε στο fightsports.gr:

«Κάτι ξέρω και εγώ από μποξ δεν είμαι άσχετος. Στον αγώνα του αθλητή μου Tzenio Pirigents στο EBO 6 ο αντίπαλος Agaray Kreshnik, στους δύο πρώτους γύρους έτρεχε από γωνία σε γωνία και όλα τα χτυπήματα του ήταν πάνω στην guard. Αντίθετα ο δικός μου αθλητής είχε όλα τα καθαρά και δυνατά χτυπήματα και θεωρώ ότι κέρδισε τους γύρους. Στον 3ο γύρο μπορεί να ήταν και ισοπαλία. Στο τέλος όμως στο αποτέλεσμα οι κριτές έδωσαν τον αγώνα στον αντίπαλο με 3-0. 

Πήγα μετά τον αγώνα στην γραμματεία και ζήτησα τα χαρτιά των κριτών αλλά δεν με άφησαν να τα δώ. Γιατί; Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είχε ξαναγίνει πριν ένα μήνα με τον αθλητή μου Γιώργο Φωτακόπουλο. Αναρωτιέμαι, έχουν κάτι μαζί μου ή με το γυμναστήριο μου; Πρέπει να βάλω εγώ γάντια για πρώτη φορά μετά το 2002 και να παίξω για να δείξω ότι ξέρω μποξ; Δηλαδή πρέπει να μην κατεβάζω καθόλου αθλητές για να μην με αδικούν; Αυτά πρέπει να τελειώσουν»