29/03/2024

Τζένυ Τασίδου: «Συναίσθημα… μηδέν, μόνο προπόνηση»

Η Τζένυ Τασίδου προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον πρώτο της επαγγελματικό αγώνα στις 10 Μαρτίου στο «BATTLE 4» και το Fightsports.gr… εκμεταλλεύτηκε μερικές στιγμές από την χαλάρωση της Ελληνίδας πυγμάχου για μερικές δηλώσεις, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και περίπου δύο μήνες πριν τη μεγάλη μάχη με την Χριστίνα Λιναρδάτου!

Το πρώτο μας ερώτημα προς τη Τζένυ αφορούσε τα συναισθήματα της ως προς το πρώτο επαγγελματικό παιχνίδι, καθώς τόσα χρόνια επιτυχιών στο ερασιτεχνικό μποξ στις 10 Μαρτίου ξεκινάει κάτι καινούργιο:

«Το γνωρίζετε όλοι πως ήθελα πάρα πολύ να παίξω επαγγελματική πυγμαχία και νομίζω πως μου ταιριάζει περισσότερο από την ερασιτεχνική. Συναισθήματα δεν υπάρχουν… Μόνο προπόνηση!»

Σχετικά με πώς νιώθει ο στενός της κύκλος που επίσης περίμενε αρκετά χρόνια ένα τέτοιο παιχνίδι:

«Οι άνθρωποί μου γνωρίζουν καλά πως το μποξ είναι κομμάτι της ζωής μου. Με παροτρύνουν θετικά και θα είναι κοντά στο παιχνίδι…»

Ρωτώντας την Τζένυ για το πώς πάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της… Η απάντηση μονολεκτική και άκρως κατατοπιστική:

«Κουραστικό…»

Εν κατακλείδι ζητήσαμε από τη Τζένυ να μας κάνει ένα σχόλιο για την αντίπαλό της. Συγκεκριμένα, κατά το παρελθόν η Τασίδου είχε δηλώσει πως σέβεται πολύ την αντίπαλό της, Χριστίνα Λιναρδάτου και το fightsports.gr αναρωτήθηκε αν αυτός ο σεβασμός θα χαθεί πάνω στο ρινγκ:

«Στο ρινγκ επάνω σαφώς και αλλάζουν όλα! Πάνω εκεί πας να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα, γι’αυτό που έχεις προπονηθεί πολύ σκληρά. Πρέπει το κάθε μας σχέδιο να εκτελεστεί με ακρίβεια!»