27/04/2024

Τεράστιος Νανιτζανιάν και στο Μαυροβούνιο

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε το καμάρι του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας στο Μαυροβούνιο και στο διεθνές τουρνουά Trophy of Podgorica. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου:


«Εκπληκτικές ήταν οι εμφανίσεις του Βαγγέλη «VanGun» Νανιτζανιάν στο Διεθνές Τουρνουά «Trophy  of Podgorica», που έλαβε χώρα στο Μαυροβούνιο. Ο Πρωταθλητής του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε πανέτοιμος και κατάφερε να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου εκπροσωπώντας τα ελληνικά

χρώματα. Στην ημιτελική φάση ο πυγμάχος από τη Θεσσαλονίκη κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Felfoldi Lazslo από την Ουγγαρία. Αυτός ο αγώνας ήταν τελικά ένας από τους πιο εντυπωσιακούς όλου του Τουρνουά, αν και τελείωσε πρόωρα για τον Ούγγρο. Ο Έλληνας Πρωταθλητής μπήκε πολύ δυνατά και ανάγκασε τη γωνία του Ούγγρου να πετάξει πετσέτα σχεδόν στα μισά του πρώτου γύρου!

Την επόμενη ημέρα στον τελικό ο «VanGun» παρουσιάστηκε εξίσου δυνατός! Ο Νορβηγός Yruin Tobias Bogne δεν μπόρεσε να βρει καμία απάντηση στα εκρηκτικά χτυπήματα του Νανιτζανιάν και

έμοιαζε να παραπαίει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατά τη διάρκεια του οποίου δέχτηκε μία παρατήρηση και ένα μέτρημα ύστερα από ένα σφυροκόπημα του Πρωταθλητή μας. Απόλυτος κυρίαρχος όλο το σαββατοκύριακο στα βαρέα βάρη ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία και πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου! Αυτή ήταν μόνο η αρχή για τον πυγμάχο του ΠΑΟΚ που επιβεβαίωσε την κλάση του και την πολύ καλή αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται!

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (@PaokBoxingClub)».