27/04/2024

Τεράστιες στιγμές για τον Θανάση Μιχαλούδη!

Μοναδικές στιγμές έζησε στις ΗΠΑ ο νεαρός πυγμάχος Θανάσης Μιχαλούδης. Συγκεκριμένα, ο θηριώδης μποξέρ πέρασε μία άκρως εποικοδομητική εβδομάδα στο Λας Βέγκας εκεί όπου προπονήθηκε στο γυμναστήριο του Floyd Mayweather και αποκλειστικά με τον προπονητή και θείο του αήττητου πυγμάχου,  Jeff Mayweather!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας μαχητής εντυπωσίασε ολόκληρο το «Team Money» του Floyd, γεγονός που δικαιολογεί απόλυτα την πρόταση που του έγινε, ώστε να προπονηθεί εκεί για ακόμη ένα μήνα με ένα πρόγραμμα… φωτιά που θα περιέχει… μπόλικο Jeff Mayweatrher και φυσικά σπάρινγκ.

thanasisΠάντως, αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ο Θανάσης ενθουσίασε τον Jeff κι έτσι αμφότεροι ανανέωσαν το ραντεβού τους σε 20 μέρες για να δουλέψουν, όπως αναφέραμε παραπάνω, για τον επόμενο μήνα. Η ομάδα του Μιχαλούδη η οποία ανήκει στο πασίγνωστο κανάλι της HBO θα συνεργαστεί με την «Money» αποκλειστικά για τις προπονήσεις του Έλληνα πυγμάχου.

 

thasis2Στην προκειμένη περίπτωση όμως, πρέπει να τονίσουμε πως ο Θανάσης θα έχει την ευκαιρία από την 1 και μέχρι τις 7 Απριλίου να προπονηθεί με έναν παλιό γνώριμο, φίλο και φυσικά δάσκαλο, τον Γρηγόρη Μάλλιο που επίσης θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσεις προπονήσεις στο Gym του Floyd Mayweather.