16/04/2024

Τεράστια συνεργασία FORCE1 και Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας

Μία ιστορική συμφωνία έκανε το FORCE1 με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Μία εξαιρετικά σημαντική συμφωνία στα χρονικά έκανε η FORCE1 με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: «Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας υπογράφτηκε χθες συμφωνία ανάμεσα στην εταιρεία FORCE1 και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για τη χορήγηση εγκεκριμένου αθλητικού εξοπλισμού STING-AIBA.

Για τα επόμενα δύο χρόνια σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Κύπελλα και άλλους αγώνες που διοργανώνονται υπό την αιγίδα και έγκριση της Ομοσπονδίας οι αθλητές θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά γάντια και κάσκες STING, της γνωστής μάρκας που έχει την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΑΙΒΑ, γιατί πληροί αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας. Το κόστος αυτών των προϊόντων το αναλαμβάνει εξολοκλήρου η εταιρεία FORCE1 του Τσάλα Τάσου.

Με τα συγκεκριμένα γάντια STING-ΑΙΒΑ διεξήχθησαν όλοι οι αγώνες πυγμαχίας στην Ολυμπιάδα του Ρίο το 2016.

Στην Ελλάδα η FORCE1, πάντα πρωτοπόρος, είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της STING και διαθέτει τα προϊόντα της που χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό σχεδιασμό, μοντέρνα σχέδια και υψηλή ποιότητα.

‘Νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που η Ε.Ο.Π. επέλεξε τη FORCE1 και τα προϊόντα της ως επίσημο αθλητικό εξοπλισμό των αγώνων πυγμαχίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα είμαστε δίπλα στην Ελληνική Πυγμαχία σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος’ ανακοίνωσε ο κύριος Τσάλας όταν υπέγραψε μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π. κύριο Τσεβρενίδη Γεώργιο τη συμφωνία και αντάλλαξαν ευχές για καλή συνεργασία. (στις φωτογραφίες ο Τάσος Τσάλας με τις κόρες του, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας)«.