23/04/2024

Τεράστια Κουτσογεωργοπούλου μπήκε στα μετάλλια του πυγμαχικού Stranja International Tournament

Άλλη μία σπουδαία νίκη για την Ελληνίδα πυγμάχο που κέρδισε την Βραζιλιάνα αντίπαλο της με καλή εμφάνιση που την φέρνει στα αυριανά ημιτελικά με την πρωταθλήτρια Αμερικής.


Η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου με αυτή την εμφάνιση εξασφάλισε το βάθρο και μένει να δούμε αν θα καταφέρει αύριο να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Stranja International Tournament στην Βουλγαρία.

Νωρίτερα την πρόκριση πήρε και ο Αλέξανδρος Τσανικίδης στους «8» επί του  Srour Hadi και παίζει σήμερα την πρόκριση για τους ημιτελικούς. Διαβάστε την ανακοίνωση της Ελληνικής ομοσπονδίας πυγμαχίας πριν από λίγο:

Σημαδιακή μέρα με νίκες της ομοσπονδίας πυγμαχίας. Μπράβο Κατερίνα, μπράβο κορίτσι μας, πυγμαχισες υπέροχα και κέρδισες πανάξια και την πρωταθλήτρια Βραζιλίας Sousa Graziele κατακτώντας ήδη το χάλκινο μετάλλιο.Η Κατερίνα Κουτσογεωργοπουλου αγωνίζεται αύριο 23-2 στο διεθνές Τουρνουά Stranja στην Sofia με την πρωταθλήτρια Αμερικής Fusch Virginia.

«Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά για τους Μεσογειακούς αγώνες που είναι ένας από τους στόχους μας για το 2018», δήλωσε ο προπονητής της Κατερίνας Νίκος Δροσόπουλος.