28/03/2024

Τα… χώνει στους κριτές και ετοιμάζει το come-back του!

Μας τα… γυρνάει ο πρώην πρωταθλητής της ελαφριάς κατηγορίας του μποξ, Nonito Donaire ο οποίος με… καθαρό μυαλό πλέον μιλάει για την πρόσφατη ήττα του κόντρα στον Rigodeaux, ρίχνοντας τρελό… χώσιμο στους κριτές.

Συγκεκριμένα, ο «Filipino Flash», αφού αρχικά αποθέωσε τον Κουβανό αντίπαλό του, τελικά άλλαξε γνώμη υπερτονίζοντας: «Δεν πιστεύω ότι έχασα… Πήγα το παιχνίδι στα μέτρα μου, ακριβώς όσο χρειαζόταν για να κερδίσω τον Guillermo. Δεν ήθελα να τον βάλω στη… φωτιά και να παίξουμε ξύλο. Ίσως, οι κριτές θεώρησαν ότι έριξα ταχύτητα στους δύο τελευταίους γύρους και γι’αυτό έδωσαν αυτή την απόφαση. Δεν θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα…»

Πάντως, ο άνθρωπος… κλειδί της πυγμαχίας στην Αμερική έχει ήδη σπεύσει να κλείσει αγώνα στον Nonito, και μάλιστα απέναντι σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Όπως, λοιπόν, αναφέρουν τα Μέσα στις ΗΠΑ, ο Φιλιππινέζος μαχητής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μεξικανό Juan Manuel Lopez.

Οι ημερομηνίες δεν έχουν… δέσει μέχρι στιγμής, πάντως από τη στιγμή που η νύξη έχει ήδη γίνει, τότε αναμένουμε μονάχα τις λεπτομέρειες.