28/03/2024

Τα τέσσερα ματς που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου για το 2017

Πολλά ήταν τα μεγάλα παιχνίδια που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού για το 2017 ωστόσο τέσσερα, ήταν αυτά που καθήλωσαν το κοινό. Πάμε να δούμε την λίστα με τα ματς που ασχολήθηκε περισσότερο ο κόσμος αυτή την χρονιά. 


Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Πολλοί το θεώρησαν παρωδία και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι εν μέρει δικαιώθηκαν. Μία εύκολη νίκη πέτυχε το καλοκαίρι ο Floyd Mayweather επί του Conor McGregor που στάθηκε καλά μόνο στους πρώτους γύρους, ωστόσο στην συνέχεια κατέρρευσε όπως ανέμεναν άπαντες.

Έτσι ο Money έκλεισε την καριέρα του(μάλλον) με μία ακόμη νίκη, όμως τα χρήματα και η απήχηση που αποκόμισαν ήταν τεράστια.

https://www.youtube.com/watch?v=M7tNoif1MKo

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin

Αν το μποξ ήταν μάθημα στο σχολείο θα έπρεπε καθημερινά να γίνεται «βιντεοθεραπεία» με αυτό το ματς. Ο Gennady Golovkin και ο Canelo Alvarez δικαίωσαν τις προσδοκίες του πυγμαχικού κοινού που είδε δύο από τους κορυφαίους μποξέρ να κοντράρονται στα ίσα. Ισοπαλία το τελικό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα νικητής το μποξ.

https://www.youtube.com/watch?v=0ndd9NIlAI8

Anthony Joshua vs Wladimir Klitschko

Ένα φοβερό πυγμαχικό παιχνίδι αντάξιο του μύθου που έχει χτίσει ο Wladimir Klitshcko και των προσδοκιών που έχει προκαλέσει στο κοινό ο Anthony Joshua. Ο νέος κέρδισε τον παλιό όμως το ματς ήταν επικό, γεμάτο ανατροπές και εκτόξευσε το μποξ ξανά στις προτιμήσεις του κοινού.

Vasyl Lomachenko vs. Guillermo Rigondeaux

Το ματς αυτό το περιμέναμε ίσως λίγο πιο ανταγωνιστικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Vasyl Lomachenko  που ήταν πολύ ανώτερος του Guillermo Rigondeaux.

Η αξία των δύο είναι τεράστια και το κοινό ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς οι φανς της πυγμαχίας το θεωρούσαν μεγαλύτερο ματς από το Golovkin vs Canelo. Εν τέλει ο Ουκρανός έδωσε άλλη μία σπουδαία παράσταση στο πυγμαχικό…stage.

https://www.youtube.com/watch?v=g-cBjxx2Wdg