29/03/2024

Τα… πήρε ο Mayweather και απέλυσε όλη του την ομάδα!

Πυρ και μανία είναι με τους συνεργάτες του ο Floyd Mayweather και όπως δήλωσε σε χθεσινοβραδινή του συνέντευξη βρίσκεται ένα βήμα προτού να αλλάξει όλο το staff.
Σύμφωνα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και pound for pound «βασιλιά» της πυγμαχίας όλο το πρόβλημα ξεκινάει από τον επί χρόνια φίλο του και CEO της MAYWEATHER PROMOTIONS, Leonard Ellbre.

Σύμφωνα με τον Floyd, αυτός και ο άμεσος συνεργάτης πλέον δεν μπορούν να δουλέψουν μαζί και είναι απαραίτητο να γίνουν αλλαγές για το καλό όλων, μα κυρίως της εταιρίας. Ο Mayweather μάλιστα έδωσε και μερικά παραδείγματα που έπαιξαν κύριο λόγο στις επικείμενες αποφάσεις του.

Φέρνει λοιπόν σαν παράδειγμα και αναφέρει ο Αμερικανός πυγμάχος ότι στη ρεβάνς με τον  Maidana η μία από τις κόρες του καθόταν ολομόναχη στην κερκίδα, τα αδέρφια τους διάσπαρτα μέσα στις θέσεις των επισήμων και οι μητέρες επίσης κάπου μέσα στο χώρο.

Για τον Mayweather κάτι τέτοιο θεωρείται ανευθυνότητα μια και κανείς από τους συνεργάτες του δεν μερίμνησε να φτιάξει σωστά τα εισιτήρια και να κάτσουν τα παιδιά με τις μητέρες του. Έπρεπε ο ίδιος όπως αναφέρει να τρέξει ακόμη κι αυτό το… μικρό θέμα.

Από εκεί και πέρα συνεχίζει και λέει ότι στις πιο πολλές αποφάσεις για τους αγώνες η ομάδα του με επικεφαλής τον Ellebre αποφασίζει γι’αυτόν και δεν στέκεται κοντά στις δικές του αποφάσεις. Επίσης, ο Floyd λέει ότι απόλεσε δύο τίτλους που του αφαιρέθηκαν κατόπιν απόφασης της Ομοσπονδίας, διότι κανείς δεν τον ενημέρωσε ότι πρέπει να τους υπερασπιστεί.