26/04/2024

Τα δεδομένα επιστροφής του Manny Pacquiao!

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα ως προς το αγωνιστικό μέλλον του Manny Pacquiao φιλοξενεί η εφημερίδα Times! Κοινός παρονομαστής όλων των σεναρίων αποτελεί το γεγονός, πως μέσα στο 2013 ο Φιλιππινέζος σταρ, πιθανόν, θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.

Floyd Mayweather: Δύσκολο…

Το πρώτο, και πιο επιθυμητό σενάριο είναι να δούμε να τον Manny επιτέλους να παίζει έναν επικό αγώνα απέναντι στον αήττητο Floyd Mayweather. Οι μάνατζερς και οι προμότερς… τρέχουν όλες τις παραμέτρους ενός τέτοιου θρυλικού αγώνα, όμως από τη στιγμή που οι δύο αθλητές δεν τα… βρίσκουν στα χρήματα, τότε το ενδεχόμενο αυτό, δυστυχώς… τελειώνει άδοξα!

Brandon Rios: Δεν το θέλει ο κόσμος! 

Στην αντίπερα όχθη, υπάρχει και ο Brandon Rios! Ο Rios… καίγεται να παίξει απέναντι στον Manny, όμως από τη στιγμή που ο ενδεχόμενος αγώνας δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα να δει το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε αυτό θα γίνει πάρα πολύ δύσκολα!

Juan Manuel Marquez: Όλα τα λεφτά…

Μπορεί στο άκουσμα της 4ης αναμέτρησης των  δύο πυγμάχων οι φίλαθλοι να μην… τρελάθηκαν κιόλας, άλλα η τροπή που πήρε το επικό παιχνίδι φαίνεται πως άλλαξε δραματικά το ρου της ιστορίας!

Οι λάτρεις του μποξ… διψούν να δουν το απόλυτο ξεκαθάρισμα σ’ένα πέμπτο ματς, την ίδια στιγμή που Pacquiao-Marquez δείχνουν επίσης «ζεστοί» να τις… παίξουν μέχρις εσχάτων για ακόμη μία φορά.

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

Καλό είναι να γνωρίζουμε πως σύμφωνα με τα αμερικάνικα ρεπορτάζ το επιτελείο του Pac-man επιμένει και πιέζει τον γνωστό μποξέρ η επιστροφή του μετά το KO του Δεκεμβρίου να γίνει με ένα LOW RISK FIGHT… μην μας το χαλάτε!