18/04/2024

Τα δίνει όλα ο Pacquiao για το παιχνίδι του αιώνα!

Τι καλύτερο πριν από έναν τεράστιο αγώνα να… σκάσει βόμβα η προαναγγελία ενός άλλου επικού παιχνιδιού μεταξύ δύο πυγμάχων θρύλων! Συγκεκριμένα, τα αμερικάνικα Μέσα γράφουν και μεταδίδουν ότι η αναμέτρηση μεταξύ του Floyd Mayweather και του Manny Pacquiao είναι σχεδόν γεγονός…

Για την ακρίβεια ο Φιλιππινέζος φέρεται να έκανε μία τελευταία επικοινωνία με τον Marquez δίνοντας του για πέμπτο αγώνα κάτι παραπάνω από 13.000.000 δολάρια. Ο Μεξικανός αρνήθηκε την πρόταση, ζητώντας από τον Manny ούτε λίγο ούτε πολύ ένα ποσό της τάξεως των 30.000.000 δολαρίων.

Έτσι, ο Pac-Man κινητοποίησε όλο το επιτελείο του θεωρώντας πως αυτά τα χρήματα πρέπει να πάνε όχι στον JMM, αλλά στον Floyd Mayweather! Μάλιστα, η ομάδα του Manny έκανε πίσω στα αρχικά χρήματα και στην πρώτη επικοινωνία που είχε με την Money Team υπογράμμισε ότι δίνει το 60% των κερδών σε αυτούς και το 40% για τη δική τους ομάδα.

Από την πλευρά του Floyd, όπως λένε οι Αμερικάνοι η πρώτη απάντηση ήταν θετική, όμως άπαντες τόνισαν στο αντίπαλο στρατόπεδο πως πρώτα πρέπει να τελειώσει ο αγώνας με τον Guerrero για να γίνουν οι διαπραγματεύσεις με άνεση και χωρίς πίεση!