24/04/2024

Τίτλοι τέλους στο σήριαλ: Παίζει ο Pacquiao!

Θυμίζοντας κάτι από ελληνική σαπουνόπερα (βλ. Λάμψη), τελικώς αποφασίστηκε να μπει ένα τέλος στο… παιχνίδι των Media σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του Manny Pacquiao!

Το… παίζει ή δεν παίζει είχε γίνει το σλόγκαν στον απόηχο της μάχης του με τον Juan Manuel Marquez με την… βαριά ήττα να φέρνει γκρίνιες ακόμη και αρρώστιες οι οποίες δήθεν έθεσαν εκτός πυγμαχίας τον μεγάλο Φιλιππινέζο…

Όλα αυτά όμως «Last Year», καθώς ανήμερα του δικού μας Πάσχα, επιτέλους θα έλεγε και θα έγραφε κανείς… κλείστηκε η ιστορική επιστροφή του «Pac-Man» στο ρινγκ.

Ένα ρινγκ, όμως, που δεν θα στηθεί εντός της MGM Grand Arena, αφού όπως σωστά σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερα άρθρα ο αγώνας του Manny αναμένεται για γίνεις στις 23 Νοεμβρίου στο Μακάο!

Μάλιστα, θέλοντας να γλυτώσει την «άγρια» εφορία των ΗΠΑ ο Φιλιππινέζος και η ομάδα του προγραμμάτισαν εκεί τον αγώνα. Όσον αφορά τον αντίπαλο, αυτός ακούει στο όνομα Brandon Rios.

Πρόκειται για έναν δυναμικό μεν πυγμάχο που έχει κάνει σημαντικές νίκες, όμως βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τον Manny, αφού τον… βαραίνουν επίσης δύο ήττες σερί.