20/04/2024

Τέσσερις μεγάλες νίκες Ελλήνων στο εξωτερικό (Mέρος Tρίτο)

Καρέ νικών και στην πυγμαχία ενώ ακολουθεί και τέταρτο μέρος με τους Έλληνες μαχητές και τις επιτυχίες τους το 2021

Το τρίτο μέρος των αφιερωμάτων που αφορούν τις μεγάλες νίκες Ελλήνων μαχητών μέσα στο 2021 περιλαμβάνει μπόλικη…πυγμαχία.

Ξεκινώντας από τον Στέλιο Παπαδόπουλο που τον περασμένο Οκτώβριο πάει στο Ντουμπάι για να αντιμετωπίσει τον αήττητο Rodrigo Caraballo. Ο Golden Boy κάνει δυναμική επιστροφή στο ρινγκ με νοκ άουτ μέσα σε δύο λεπτά. Ο Παπαδόπουλος μετράει 13 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 15 παιχνίδια στην καριέρα του με πέντε νοκ άουτ.

Εξαιρετική είναι και η πορεία του Τριαντάφυλλο Μαβίδη που αυτή την φορά αγωνίστηκε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Γερμανία. Ο μαχητής από την Καβάλα νίκησε τον Radoslav Mitev με ΤΚΟ στον τρίτο γύρο. Συμπλήρωσε οκτώ επαγγελματικές νίκες και συνεχίζει. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daffymavidis (@daffymavidis)

Εγγύηση στην heavyweight κατηγορία αποτελεί ο Μάριος Κόλλιας. Ο Πατρινός μαχητής μέσα στο 2021 έκανε δύο νίκες με την δεύτερη να είναι εντυπωσιακή. Νοκ άουτ στην Σουηδία επί του Awadh Tamim με τον Κόλλια να δείχνει πως έχει να προσφέρει πολλά.

O Aλέξανδρος Τσανικίδης μετά από μία σημαντική πορεία στο ερασιτεχνικό μποξ δοκίμασε την τύχη του στην επαγγελματική πυγμαχία. Το 2021 έχει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς νίκησε τον Zoltan Szabo ωστόσο ένας τραυματισμός τον άφησε στα…πιτς. Ο Τσανικίδης μόλις επιστρέψει υγιής μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο επαγγελματικό μποξ.