24/04/2024

Τάσος Μπερδέσης: Όποιος Έλληνας θέλει είμαι εδώ!

Λίγο πριν την μάχη στο Βest Fighter ο Τάσος Μπερδέσης μιλάει για την πρόκληση του αγώνα με Έλληνα αθλητή αλλά και την περίπτωση του Αντώνη Γιαννούλα. Στα έξτρα ότι τα «χώνει» στους promoters που διατυμπανίζουν πως έχουν μεγάλες διοργανώσεις.

«Έχω ξεκινήσει δύο μήνες προετοιμασία και παίζω με όποιον μου προτείνουν. Όλοι οι μάνατζερ θέλουν να βάλουν τον αθλητή τους να παίξει με τον Μπερδέση και μετά εξαφανίζονται. Φτιάχνουν το όνομα τους πάνω στο δικό μου. Ο Μαλιχούδης έκανε δηλώσεις και τώρα δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Βρέθηκε όμως ένα άλλο παλικάρι που μπορεί να παίξει μαζί μου», τόνισε αρχικά ο Μπερδέσης  που συνέχισε να τα «χώνει» στους promoters.

«Για να παίξεις με καλούς αθλητές θα πρέπει να τους πληρώσει ένας promoter και να τους φέρει στην Ελλάδα. Μου προτάθηκε να πάω Ουκρανία και να παίξω έναν σπουδαίο αγώνα αλλά τελικά δεν έγινε. Μετά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μου είπε να πάω να παίξω έξω με 1.500 ευρώ την ώρα που οι αθλητές που φέρνει αξίζουν 5.000 ευρώ. Γιατί να πάω; Να ξέρετε ότι εγώ δεν κλείνω πόρτες. Και στην Μπιτάκου θα επέστρεφα αν με πλήρωναν ανάλογα. Άκουγα για διάφορους promoters(δεν εννοώ  Μπιτάκου και Κωνσταντινίδη) που έχουν υποτίθεται τις διοργανώσεις και δεν πήρα ευρώ. Αντιθέτως ο Τσολάκης και ο Σαριδάκης ήταν κύριοι και με πλήρωσαν μπροστά»! Τέλος για τον  Αντώνη Γιαννούλα είπε ο Μπερδέσης.

«Το κίνητρο να παίξω μαζί του είναι οικονομικό. Λέει ότι κάνει προετοιμασία. Χαίρομαι γι’ αυτό. Θα γίνει ένα ραντεβού να το οριστικοποιήσουμε.Όταν μπαίνω στο ρινγκ είναι σαν πετάς έναν κροκόδειλο μέσα και να του πετάς  κι ένα κομμάτι κρέας. Εγώ θα είμαι ο κροκόδειλος»!