25/04/2024

Συνεργασία του Katsinopoulos Team με την Μαστροδούκα

Νέα συνεργασία ανακοίνωσε το Katsinopoulos team με την ομάδα της Αρετής Μαστροδούκα και τον σύλλογο «Ο Κυρίαρχος». Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια η GFTeam Greece – Katsinopoulos Team παρουσιάζει την συνεργασία της ομάδας μας με την Αρετη ΜαστροδουκαAreti Mastr και τον αθλητικό σύλλογο (Ο Κυριαρχος) που εδρεύει στο Περιστέρι.. Η Αρετή Μαστροδουκα υπηρέτησε αγωνιστικά την Ελληνική Πυγμαχία και το Ελληνικό Kick Boxing,έχοντας στο ενεργητικό της ,Παγκόσμιες και Πανευρωπαικες διακρίσεις προσθέτοντας στην συλλογή της αρκετά Πανελλήνια Πρωταθλήματα!
Πτυχιουχος ΑΕΙ απο το Τμήμα Επιστήμης Φυσικης Αγωγης και Αθλητισμου(ΤΕΦΑΑ), άρτια επιστημονικά και προπονητικά καταρτισμένη έχει δημιουργήσει έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο προπόνησης Μαχητικών Τεχνών αλλά και Cross Training..
Τον τελευταίο καιρό στο δυναμικό των αθλημάτων του συλλογου προστέθηκε και το Brazilian Jiu Jitsu.Η ομάδα μας αντιπροσωπεύεται από τον προσωπικό μαθητή του Κατσινοπουλου Γεωργίου, Δημητροπουλο Δημήτρη και είναι έτοιμη να σας μυήσει στον υπέροχο κόσμο του bjj..
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται τις εξής ημέρες και ώρες:
Τρίτη-19:00
Πεμπτη-19:00
Παρασκευη-20:30
Η Ακαδημία βρισκεται Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα 9,Περιστερι-Αττικης».