26/04/2024

Συνεργασία του Γάτση με Βεργέτη

Ο ανερχόμενος πυγμάχος θα έχει πλέον μάνατζερ τον έμπειρο Χρήστο Γάτση

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινείται πλέον ο Κώστας Βεργέτης που θέλει να εκτοξεύσει την πυγμαχική του καριέρα με την επίτευξη συμφωνίας με τον μάνατζερ και προπονητή Χρήστο Γάτση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΣΕΠ στην ανακοίνωση του. 

«Άλλον ένα δυνατό πυγμάχο πρόσθεσε ο Χρήστος Γάτσης στην ομάδα του, τον Κώστα Βεργέτη. Υπέγραψαν μεταξύ τους συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Χρήστος Γάτσης είναι πλέον ο μάνατζερ του Κώστα Βεργέτη. Ο Χρήστος Γάτσης προσθέτοντας στην ομάδα του το Βεργέτη, μετά το Θοδωρή Ριτζάκη και τον Τζεμάλ  Χουσεινογλου και φυσικά το Γρηγόρη Νικολόπουλο του Βυζαντινού έχει πλέον δημιουργήσει ένα δυνατό  team από διαφορετικές πυγμαχικές κατηγορίες και δουλεύει πλέον για την εξέλιξη και την καλύτερη δυνατή πορεία τους.

Οι συγκεκριμένοι πυγμάχοι είναι γνωστό ότι  είναι ιδιαίτερα δραστήριοι αγωνιστικά  και  πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια σε διοργανώσεις εντός κι εκτός Ελλάδος.

Ο Χρήστος Γάτσης είναι γνωστό ότι είναι ο άνθρωπος που φέρνει τις περισσότερες προτάσεις για αγώνες στο ΣΕΠ, κυρίως στο εξωτερικό. Συνεπώς είναι θέμα χρόνου πλέον να δούμε νέες δυνατές αναμετρήσεις αυτών των πυγμάχων».

Ο Χρήστος Γάτσης δήλωσε για τη νέα του συνεργασία με τον Κώστα Βεργέτη:

«Η υπογραφή συμβολαίου εκπροσώπησης με τον Κώστα Βεργέτη επιβεβαιώνει την επίτευξη του στόχου μου να συνεργαστώ με τους καλύτερους Έλληνες επαγγελματίες πυγμάχους .

Η ομάδα  των επαγγελματιών πυγμάχων που εκπροσωπώ και αποτελείται από τους Νικολόπουλο , Ριτζάκη , Τζεμαλ , Βεργέτη έχει την αξία και την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει , όπως ήδη έχει συμβεί άλλωστε ,  στις μεγαλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις επιπέδου matchroom boxing .»