23/04/2024

Συνεργασία του Βαγγέλη Νανιτζανιάν με την εταιρεία αθλητικών ειδών FORCE 1

Ο 3 φορές Πανελλήνιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας και αθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν, ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών και εξοπλισμού μαχητικών αθλημάτων FORCE 1.Aναλυτικά το δελτίο:


Πρόκειται για την εταιρεία του κ. Τάσου Τσάλα, ο οποίος είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα κάποιων από τα κορυφαία brands εξοπλισμού πυγμαχίας και μαχητικών αθλημάτων παγκοσμίως. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα ονόματα των Sting, Boxeur Des Rues, Kappa, Twins, King, Rival και Cleto Reyes.

Η FORCE 1 θα βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα Πρωταθλητή για τον επόμενο χρόνο, ενώ πολλές εκπλήξεις περιμένουν και τους φίλους και οπαδούς του «VanGun» μέσα από τις επίσημες σελίδες του στα Social Media (Facebook και Instagram, @VanGunBox). Μείνετε συντονισμένοι…

Δηλώσεις – Βαγγέλης Νανιτζανιάν: «Πιστεύω πως η συνεργασία μου με τη FORCE 1 είναι μία πολύ καλή επιλογή. Οι μάρκες που εκπροσωπεί είναι οι κορυφαίες παγκοσμίως, τόσο σε επίπεδο ερασιτεχνικής πυγμαχίας, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.Από την προηγούμενη εβδομάδα προσωπικά χρησιμοποιώ τα Official AIBA γάντια της Sting και τα πρώτα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Ευχαριστώ τον κ. Τσάλα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Αυτό που με κέρδισε προσωπικά είναι η ποιότητα των προϊόντων και η αξιοπιστία τους.»

Δηλώσεις – κ. Τάσος Τσάλας – FORCE 1: «Βρίσκομαι στο χώρο αυτό πάρα πολλά χρόνια και έχω προσπαθήσει πολύ για να φτάσει η FORCE1 στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι η FORCE1 είναι ο χορηγός αθλητικού εξοπλισμού της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας.Πραγματικά αγαπώ το άθλημα της πυγμαχίας και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω τόσο σοβαρές προσπάθειες, από παιδιά με μεγάλο ταλέντο που ξεκινάνε από τη χώρα μας. Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν είναι Πρωταθλητής με πολλές προοπτικές και στους Πρωταθλητές αξίζουν τα καλύτερα προϊόντα, για αυτό και η FORCE1 συνεργάζεται μαζί του.»

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τους αγώνες και ότι συμβαίνει γύρω από τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή Βαγγέλη Νανιτζανιάν ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες του αθλητή σε Facebook και Instagram (@VanGunBox).

**Για να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο προϊόντων της FORCE1 επισκεφθείτε το Online Store στο www.force1.com.gr