25/04/2024

Συνεργασία της Force 1 με την Empire

Η Force 1 ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Βρετανική εταιρία εξοπλισμού.


«Μεγάλος δεν είσαι όταν το λες εσύ. Μεγάλος είσαι όταν το αναγνωρίζουν οι άλλοι. Η διεθνούς φήμης εταιρεία Empire Pro Tape βρήκε στο πρόσωπο της Force 1 – Martial Arts τον ιδανικό αντιπρόσωπο Ελλάδας & Κύπρου για τα καινοτόμα προϊόντα της.

Πρωτοπόρος στα είδη περίδεσης για πυγμαχία και επιλογή μερικών εκ των μεγαλυτέρων αθλητών του είδους όπως Manny Pacquiao, Floyd Mayweather, Anthony Joshua, Conor McGregor, η Empire Pro Tape αποτελεί συνώνυμο ποιότητας, αξιοπιστίας και επιστημονικής έρευνας στα είδη περίδεσης.

Με πρωτοποριακά υλικά και τεχνολογίες που αφήνουν πίσω όσα γνωρίζατε μέχρι εχθές, τα προϊόντα της Empire Pro Tape αποτελούν μία μοναδική επιλογή για κάθε cutman και cornerman.

Σύντομα κοντά σας με 25 κωδικούς προϊόντων και με μεγάλη διαθεσιμότητα.

 Η απόλυτη αθλητική ταινία για την πυγμαχία. Ύφασμα 100% βαμβάκι προσφέρει ελεγχόμενη χαλάρωση, εξασφαλίζοντας το τέλειο τύλιγμα χεριών, με εύκαμπτη άκρη. Τυπωμένο με το εμπορικό σήμα «empire pro tape» εξασφαλίζει ότι αγοράζετε το καλύτερο προϊόν.

Σχεδιασμένο για μέγιστη επίδοση και προστασία στους αγώνες. Τα Empire Pro Tape είναι η επιλογή των ελίτ αθλητών και των πρωταθλητών».