27/04/2024

Συμφωνία ΣΕΠ με τον μάνατζερ Κώστα Κλητσινίκο

Με τον Κώστα Κλητσινίκο έκλεισε σημαντική συμφωνία ο ΣΕΠ του Γιώργου Στεφανόπουλου.


Πρόκειται για τον μάνατζερ που έχει συνεργαστεί με αθλητές όπως ο Βαγγέλης Νανιντζανιάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το δεύτερο Έλληνα μάνατζερ που ξεκινά τη συνεργασία του με το ΣΕΠ ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος Γ. Στεφανόπουλος. Πρόκειται για τον Κώστα Κλητσινίκο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει αντικείμενο σπουδών σχετικό με το management και τις δημόσιες σχέσεις.

Στο χώρο της πυγμαχίας είναι γνωστός κι επειδή ασχολείται ο ίδιος με την πυγμαχία αλλά και ως υπεύθυνος επικοινωνίας του Αργυρού Πρωταθλητή Νέων Ευρώπης του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Νανιτζανιάν.

Πλέον ως πιστοποιημένος Boxing Agent της EBU και του ΣΕΠ σκοπεύει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπροσώπησης και Marketing σε ταλαντούχους αθλητές.

Την είσοδο του στο χώρο της επαγγελματικής πυγμαχίας ως μάνατζερ κάνει ο Κώστας Κλητσινικος με έναν Έλληνα πυγμάχο με ιδιαίτερα αξιόλογο βιογραφικό που αποτελεί σπουδαία μεταγραφή για το ΣΕΠ και  το όνομα του και η καριέρα του θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στο μέλλον. Το όνομα του θα ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες. Ο Κ.Κλητσινικος δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπαίνω σε αυτό το πολύ κλειστό club ανθρώπων στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένοι Boxing Agents. Θα ήθελα να συγχαρώ 
τον Σ.Ε.Π. και όλα τα μέλη του για την προσπάθεια και το έργο που επιτελούν με στόχο τη ανάδειξη  ενός αθλήματος που έχει τόσα να προσφέρει όχι μόνο ως θέαμα, αλλά και ως αξία στον κάθε  άνθρωπο. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Γιώργο Στεφανόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει,  καθώς και τους κυρίους Στέλιο Θεοδωρίδη και Δημήτρη Πουρουτζόγλου για την πολύτιμη υποστήριξή 
τους.

Ελπίζω να έχουμε μία εποικοδομητική συνεργασία, χτίζοντας σε γερά θεμέλια το μέλλον της  επαγγελματικής πυγμαχίας στην Ελλάδα. Τέλος θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι αθλητές υψηλού  επιπέδου όπως αυτός που εγώ εκπροσωπώ, αποφασίζουν να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα από την Ελλάδα, παρά το ότι θα μπορούσαν να το κάνουν από οποιαδήποτε άλλη χώρα, το  οποίο σημαίνει πολλά για την προσπάθεια που πραγματοποιείται στη χώρα μας.»

Ο Γ. Στεφανόπουλος δήλωσε για τη νέα συνεργασία:

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να βλέπω ότι ο ΣΕΠ αποτελεί στόχο και πόλο έλξης νέων ανθρώπων με όραμα με επίπεδο αλλά και με γνώσεις και σπουδές σχετικές με το αντικείμενο μας. Αυτό υπόσχεται επιτυχίες αλλά και ακόμα πιο δυνατό και στερεό  χτίσιμο του ΣΕΠ. Καλωσορίζω τον Κ. Κλητσινίκο στο ΣΕΠ και θα τον στηρίξω όσο περισσότερο μπορώ, όπως κάνω για κάθε μέλος του ΣΕΠ, για να επιτύχει κι αυτός κι οι αθλητές του τους  στόχους τους.»