23/04/2024

Συμβόλαιο με Αρτάν Βέρμπικα και για Ματσάγκο

Ο Παναγιώτης Ματσάγκος είναι ο δεύτερος πυγμάχος του ΣΕΠ, μετά τον Κόλλια,  που υπέγραψε συμβόλαιο με το μάνατζερ Αρταν Βέρμπικα. Αναλυτικά η ανακοίνωση.


Μετά την επισημοποίηση  της  συνεργασίας του κ. Βέρμπικα με το Μάριο Κόλλια, ένας δεύτερος Έλληνας πυγμάχος προστίθεται στο δυναμικό του Κοσσοβάρου μάνατζερ.

Ο Καβαλιώτης Παναγιώτης Ματσάγκος, ένας ιδιαίτερα ικανός και θεαματικός πυγμάχος του Δημήτρη Πουρουτζόγλου, ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΕΠ, εντάχθηκε από σήμερα στην ομάδα του Βέρμπικα.

Ο Αρτάν Βέρμπικα δήλωσε για αυτή τη νέα συνεργασία:

«Επέλεξα τον Παναγιώτη Ματσάγκο, γιατί είναι ένας νεαρός πυγμάχος με προοπτική. Το πρώτο βήμα έγινε όταν ο Γιώργος Στεφανόπουλος μου ανέφερε ότι είναι ένας ιδιαίτερα δυνατός πυγμάχος με μέλλον.

Μετά από αυτό συνέχισα τις συζητήσεις με τον προπονητή του Ματσάγκου, το Δημήτρη Πουρουτζόγλου. Είδα και στους δυο μια ιδιαίτερα επαγγελματική ομάδα και συνεχίσαμε. Τώρα έχουμε εστιάσει στην αγωνιστική δράση του Ματσάγκου και στο να έχει μια καλή αγωνιστική ευκαιρία.»

Ο προπονητής του Ματσάγκου, Δημήτρης  Πουρουτζόγλου δήλωσε ότι ευχαριστεί ιδιαίτερα το Γιώργο Στεφανόπουλο και το ΣΕΠ για την ευκαιρία που τους έδωσε και ότι θα εργαστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτής της νέας συνεργασίας.