28/03/2024

Στο Gods of War ο τίτλος WBO που θα διεκδικήσει η Λιναρδάτου

Το Gods of War θα φιλοξενήσει την διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου της WBO από την Χριστίνα Λιναρδάτου και την Kandi Wyatt. Αναλυτικά όσα αναφέρει το promotion.


«Καλή εβδομάδα με μια είδηση βόμβα για το ερχόμενο Gods of War 12 WLF στις 24 Μαρτίου στο Μαρούσι. Επιστρέφουμε δυναμικά στην επαγγελματική πυγμαχία με Παγκόσμιο Τίτλο WBO για πρώτη φορά στην Ελλάδα .

Η κορυφαία Ελληνίδα πυγμάχος Xριστίνα Λιναρδάτου και μετά την κατάκτηση της ζώνης της WBC επιστρέφει αγωνιστικά στη χώρα μας και θα αγωνιστεί για τον Παγκόσμιο Τίτλο WBO Super Lightweight Title απέναντι στην αήττητη Καναδή και σπουδαία πυγμάχο Κandi Wyatt(8-0).

Ο προπονητής της Χριστίνας Mάνώλης Λαβδάκης κάνει πράξη όσα κάθε προπονητής οφείλει σε αγωνιστικό αλλά και οργανωτικό επίπεδο για τους αθλητές του ώστε ένα όνειρο»να γίνει στην χώρα μας .

Ένα όνειρο που είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας μας με τη Χριστίνα Λιναρδάτου και το Μανώλη Λαβδάκη που μέσω του Gods of War θα προσθέσει πολλά σε αξία και εμπειρία για τους καλύτερους Έλληνες πυγμάχους.

Το παραπάνω αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές της επαγγελματικής πυγμαχίας της χώρας μας. Εδώ να αναφέρουμε και τον Γιώργο Στεφανόπουλο  και Χρήστο Γάτση που ήδη κάνουν πολλά και σημαντικά προς την κατεύθυνση αυτή μέσω του ΣΕΠ. Το ΔΑΪΣ στις 24 Μαρτίου και το Gods of War παίρνει φωτιά».