29/03/2024

Στο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών το Golden Gloves

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο αθλητικός σύλλογός  «Golden Gloves» έλαβε μέρος στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών που διεξήχθη στο Λαγυνά Θεσσαλονίκης. Aναλυτικά: 


«Με την αποστολή μας αποτελούμενη από αθλητές όλων των ηλικιών, οι περισσότεροι εκ των οποίων τελούσαν τα πρώτα τους βήματα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέραμε να κερδίσουμε για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις με τις πολυπληθείς διακρίσεις μας.

Με 10 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο από τους μόλις 4 βενιαμίν kick-boxer μας ηλικίας 8-10 ετών δε θα μπορούσαμε παρά να δηλώσουμε περίτρανα την ισχυρή θέση μας στο στίβο των μαχητικών αθλημάτων και την πρωταρχική επιδίωξη του συλλόγου μας να αποτελέσει φυτώριο αξιόλογων και διακεκριμένων αθλητών.

Την άριστη πορεία μας στις αναμετρήσεις του Πανελλήνιου Φεστιβάλ ήρθαν να συμπληρώσουν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των εφήβων και ενηλίκων πυγμάχων και kick-boxer μας, οι οποίοι παρά την αγωνιστική απειρία τους κατάφεραν να δείξουν τη μαχητική τους κλάση και το αγωνιστικό τους ήθος καλούμενοι σε φιλικά sparring με τους συναγωνιστές τους μιας και στη διοργάνωση δε βρέθηκαν αντίπαλοι για αυτούς για μια αγωνιστική αναμέτρηση.

Όπως και να έχει ο Golden Gloves συμμετείχε και θα συνεχίσει να συμμετάσχει με την αγωνιστική ομάδα Petrosyan Dynamic σε διοργανώσεις που αναδεικνύουν το σθένος των μαχητικών αθλημάτων με αξιοθαύμαστους αθλητές τεχνικά και ηθικά καταρτισμένους. Μπράβο και συγχαρητήρια στη διοργάνωση που χάρη σε αυτήν ήρθαν σε επαφή αθλητές από τον πανελλήνιο και διεθνή στίβο των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων. Συγχαρητήρια σε όλη την αγωνιστική ομάδα μας για ακόμη μία φορά! Fly high with the best team».