28/03/2024

Στο τέλος θα μείνει μόνο μία…

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Είναι αήττητες και οι δύο… Μήπως πρέπει να τις δούμε πάνω στο ρινγκ; Ο λόγος για την Χριστίνα Αθανασοπούλου και την Χριστίνα Λιναρδάτου. Η πρώτη μετά την νίκη της με την Μαρία Μαστρογιάννη στο FKT, συνέχισε με τον ίδιο τρόπο, κόντρα στην Τζένη Τασίδου στο πλαίσιο του GFC. Από την άλλη, η Χριστίνα Λιναρδάτου είναι σε εξαιρετική φόρμα, με το τρία στα τρία που έχει πετύχει επαγγελματικά και ο κόσμος ζητάει επιτακτικά αυτό το ζευγάρι.

Η Αθανασοπούλου έχοντας στην πλάτη της πολλά παιχνίδια σε ερασιτεχνικό επίπεδο και συνάμα πολλές διακρίσεις διαθέτει τόσο την εμπειρία όσο και την ικανότητα να αμφισβητήσει την «δαιμονιώδη» αγωνιστική κατάσταση της «Black Mamba».

Οι δύο τους είχαν αναμετρηθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ωστόσο η ερασιτεχνική πυγμαχία διαφέρει από την επαγγελματική, όσο το ποδόσφαιρο από το μπάσκετ. Είναι ένας αγώνας που φαντάζομαι ότι θα ήθελαν και οι δύο, αν πραγματικά θεωρούν πως είναι οι κορυφαίες στην Ελλάδα. Έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο πως η Λιναρδάτου βλέπει με τα κιάλια της αντιπάλους της στην Ελλάδα, όμως η Αθανασοπούλου δικαιωματικά αξίζει την ευκαιρία να αμφισβητήσει τα ηνία της «Black Mamba». Ίδωμεν….