24/04/2024

Στο πρώτο κύπελλο Μοσχάτου έγινε της…πυγμαχίας

Ρεπορτάζ της Νικολέτας Γκαρέτσου

Στο πρώτο Κύπελλο Μοσχάτου που διοργάνωσε το Golden Corner, όλα ήταν υπέροχα!


Θύμιζε μια άλλη εποχή, βγαλμένη από ταινία, ο χώρος, τα χρώματα, το ρινγκ, οι κερκίδες, ακόμα και το μποξ που έπαιξαν οι αθλητές. Χθες στο Μοσχάτο έγινε της…πυγμαχίας, με πυγμάχους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Από άποψη διοργάνωσης, «ζευγαρώματος», και αποτελεσμάτων όλα ήταν άψογα. Οι αθλητές του Golden Corner, ρίχτηκαν στην μάχη και απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι ξέρουν καλά να κάνουν αυτό που αγαπάνε…να πυγμαχούν.

Το χθεσινό, ήταν αποτέλεσμα της όμορφης συνεργασίας που έχουν οι άνθρωποι στη Σχολή της Καλλιθέας. Αγάπη, όρεξη, και όνειρα οδήγησαν στο Πρώτο Κύπελλο Μοσχάτου.

Το ωραίο κλίμα ανάμεσα σε προπονητές, αθλητές και γονείς στη Χρυσή Γωνία δεν μπορούσε να μην οδηγήσει στη χθεσινή ξεχωριστή βραδιά. Όταν άνθρωποι που αγαπάνε την πυγμαχία ενώσουν τις δυνάμεις τους, κάτι μαγικό θα συμβεί.

Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να αναγνωρίζονται, και να αποτελούν παράδειγμα και κίνητρο ώστε να αυξηθούν οι πυγμαχικοί αγώνες, και να δίνεται η ευκαιρία σε αθλητές να δοκιμάζονται.

Το πρώτο Κύπελλο Μοσχάτου ήταν μόνο η αρχή, για άλλα σπουδαία πυγμαχικά δρώμενα.

Όσο για τους αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν όλοι εξαιρετικοί, δίνοντας την ψυχή τους. Παιχνίδια με ένταση, κίνηση και πολλές…μπουνιές. Και μια κερκίδα γεμάτη φίλους, συγγενείς και λάτρεις του αθλήματος.

Εις το επανιδείν.