28/03/2024

Στο μυαλό του Floyd!

Ο Μάνος Ναβροζίδης για μία ακόμη φορά προσπαθεί να εξηγήσει το παγκόσμιο φαινόμενο… παράνοιας που ακούει στην εξής ατάκα: «Floyd Mayweather Vs Manny Pacquiao… WOW». Διαβάστε παρακάτω γιατί ο Αμερικανός σε αυτή τη φάση της ζωής του δεν πρόκειται να επιλέξει τον Φιλιππινέζο για το πολυπόθητο MEGAFIGHT. 

Από τη στιγμή που άνοιξε το fightsports.gr και πλέον είχα την ευχέρεια να γράφω για μαχητικά αθλήματα και κυρίως μποξ, ξεκίνησε να με απασχολεί, όπως και εκατομμύρια άλλους ανά τον κόσμο εάν τελικά ο Floyd Mayweather θα σταθεί απέναντι στον Manny Pacquiao. Οι δύο θεωρητικά καλύτεροι πυγμάχοι της εποχής μας, λένε πολλοί, είναι κρίμα να μην μας δώσουν την ευκαιρία να δούμε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ανέκαθεν ήμουν υπέρμαχος αυτού του αγώνα, αφού και τώρα θεωρώ ότι θέαμα θα υπάρχει, έστω κι αν ο Filippino, ταπεινή μου άποψη, δεν μπορεί να κερδίσει τον Mayweather. Ο Αμερικανός έχει ξεφύγει και στα 37 του μοιάζει πραγματικά ανίκητος και ζάμπλουτος.

Πάμε στην ουσία του πράγματος. Ο Mayweather δύσκολα θα επιλέξει τον Pacquiao, όχι επειδή φοβάται, αλλά γιατί ο Manny πλέον δεν πουλάει. Κάποτε αυτός ο αγώνας θα επέφερε τρελά κέρδη στον «Money». Τώρα, όμως, έτσι όπως τα έχει προγραμματίσει έχει εγγυημένα 250.000.000 δολάρια μέσω ενός «χρυσού» συμβολαίου με την ShowTime, ενώ ανά παιχνίδι βγάζει 50.000.000 δολάρια, μπορεί και παραπάνω.

Οπότε, γιατί να δώσει την ευκαιρία στον Pacquiao, όχι μόνο να πάρει τον αγώνα, διεκδικώντας πιθανότητες νίκης, αλλά να βγάλει και κάποια χρήματα που ο Floyd πανεύκολα μπορεί να δώσει τα μισά απ’αυτά στον Khan, κερδίζοντας πάντως ο ίδιος τα ίδια με τα στάνταρ του και μπορεί και παραπάνω.