19/04/2024

Στο Κόσσοβο για Διεθνές Τουρνουά ο Νανιτζανιάν

Σε διεθνές τουρνουά πυγμαχίας στο Κόσσοβο ο Νανιτζανιάν του ΠΑΟΚ. Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:


«Ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας Βαγγέλης «VanGun» Νανιτζανιάν αγωνίζεται αυτό το σαββατοκύριακο στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας, που διεξάγεται στο Κόσσοβο. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (EUBC) και αποτελεί ένα ακόμη δυνατό τεστ για τον Πρωταθλητή του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μετά την μεγάλη επιτυχία και το Χρυσό μετάλλιο στο Μαυροβούνιο ο Νανιτζανιάν είναι έτοιμος για μία ακόμα πρόκληση. Το δημοφιλές τουρνουά «Lah Nimani» ξεκινάει την Παρασκευή 26 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 του μήνα. Ο Έλληνας Πρωταθλητής θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στην κατηγορία των +91kg, ενώ στη γωνία του θα βρίσκεται όπως πάντα ο προπονητής Γιώργος Ελευθεριάδης.

Δηλώσεις Βαγγέλη Νανιτζανιάν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω ξανά και τόσο σύντομα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μου. Είμαι περήφανος κάθε φορά που αγωνίζομαι με την Εθνική Ομάδα και ελπίζω να έχουμε δυνατούς αγώνες στο Κόσσοβο. Αγώνα με τον αγώνα γίνομαι καλύτερος, κερδίζω εμπειρίες και όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο τόσο το καλύτερο για εμένα. Όταν αντιμετωπίζεις δυνατούς αντιπάλους βελτιώνεσαι , βρίσκεις τα όριά σου, τα ξεπερνάς και η νίκη έχει μεγαλύτερη αξία!»