19/04/2024

Στο επαγγελματικό μποξ μέσω ΣΕΠ ο Χορβαλάκος

Νέα μεταγραφή

Μετά από μία σημαντική διαδρομή στο ερασιτεχνικό μποξ ο Γιώργος Χορβαλάκος κάνει την μετάβαση του στην επαγγελματική πυγμαχία μέσω του ΣΕΠ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο ΣΕΠ θα αγωνίζεται  ο ερασιτέχνης πυγμάχος  του Ολυμπιακού Γιώργος Χορβαλάκος. Ο Γιώργος Χορβαλάκος αξιοποιεί το δικαίωμά του μετά τις αλλαγές στους διεθνείς κανονισμούς  που επιτρέπουν στους ερασιτέχνες να αγωνίζονται και στην ερασιτεχνική αλλά και στην επαγγελματική πυγμαχία  και αποφάσισε να αγωνιστεί κι επαγγελματικά.

Ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί στη διοργάνωση του ΣΕΠ PRO BOXING CHALLENGE 2, η οποία τελικά αναβλήθηκε.  ο Γιώργος Χορβαλάκος έχει ένα πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό καθώς έχει αναδειχθεί στα 64 κιλά 3ος το 2017 και 2018 στην Α κατηγορία,  2 φορές έχασε από τον Τσανικίδη στα ημιτελικά και 2ος φέτος πάλι από τον Τσανικιδη.

Βγήκε 2ος στο boxing League στα  64kg με  πρώτο τον Τσανικίδη, 2ος στα 69kg στο διεθνές τουρνουά της AIBA στην Βοσνία, 2ος στα  69kg στα Λεμέσια (διεθνές τουρνουά Κύπρου) , 1ος στο διεθνές  τουρνουά στα Ιωάννινα πέρυσι στα 69kg.»